Primark lansează cea de-a patra colecție  în colaborare cu Rita Ora, superstar internațional și fashion icon, dedicată tuturor celor care vor să se bucure de atmosfera senzațională a festivalurilor ce vor urma pe perioada verii.

Comunicat de presă

Născută în anii ‘90, Rita se inspiră din frumusețea nostalgică a acestor ani, aducând totodată și un plus de originalitate. Inspirată de emblematicul look boho-chic, colecția se concentrează pe stiluri potrivite pentru festival, cu volane supradimensionate, rochii transparente și accesorii de efect.

Noua colecție pe care Rita o propune pentru acest sezon a fost concepută într-un stil lejer, plin de naturalețe, cu topuri diafane și delicate, broderii florale discrete, țesături vaporoase și tăieturi asimetrice. Deși culorile neutre, cum ar fi negru, alb și maro, stau la baza colecției, acestea sunt puse în valoare de nuanțe de auriu și argintiu, care se regăsesc în piese vestimentare și bijuterii. Completate de dantelă și denim, ținutele pe care colecția le aduce în atenție pot fi ușor asortate și purtate indiferent de evenimentele care apar pe parcursul verii.

Seturile boho din două piese sunt mereu în tendințe, sofisticate și practice. Pentru un look fresh, setul asortat format dintr-o fustă mini cu volane și o cămașă vaporoasă fără mâneci sau vesta cu broderie florală neagră și fusta maxi din dantelă neagră, pot fi adăugate pe lista oricărui stilist.

Rochiile sunt un must have și nelipsite de la orice festival. Piese clasice - precum rochia midi cu fronseuri - au fost reinventate folosind o țesătură din șifon și un design cool cu volane. În timp ce rochiile maxi, transparente, oferă o alternativă inspirată ce poate fi purtată în cluburile de pe plajă, pentru pozele spectaculoase de la balcon și nu numai.

Care este sloganul acestui sezon festivalier 2024? Noi spunem: „Mai mult înseamnă mai mult!” Întorcându-ne la moda anilor ’90, aceasta nu ar fi corect definită fără accesorii, mai precis cureaua masivă cu perforații metalice. Luați exemplul Ritei și purtați-o pe șolduri, peste fuste maxi cu volane sau prindeți-o în talie la rochii maxi transparente. Suprapunerea accesoriilor nu este rezervată doar decolteului, așa că încercați-le și pentru talie, mai precis centuri, lanțuri și mărgele pentru a intra cu adevărat în spiritul boem și liber. Și ținutele glam sunt la modă, completate de plase pentru păr decorate cu ștrasuri sau cercei supradimensionați, acestea sunt must-have-uri ale sezonului.

Accesoriile de festival pot fi și practice. Gențile de umăr supradimensionate și încăpătoare sunt o modalitate elegantă de a transporta lucrurile esențiale pentru festival, în timp ce gențile mai mici de tip crossbody și husele de telefon cu mărgele oferă garanția că obiectele de valoare sunt întotdeauna la îndemână.

Sesiunea foto pentru promovarea colecției a fost realizată într-o minunată zonă rurală, în Noua Zeelandă, cea de-a doua casă a Ritei. Și această colecție a fost creată îndeaproape de Rita, alături de echipa Primark și stilizată de Pippa Atkinson, stilistul Ritei. Colecția vine în completarea celui mai nou single de vară al Ritei, „Ask And You Shall Receive”, care a fost lansat pe 31 mai.

În legătură cu acest parteneriat, Rita Ora a declarat: „Sunt încântată să anunț această nouă etapă a colaborării mele cu Primark prin lansarea unei colecții de vară inspirată de festivaluri. Bijuteriile sunt o modalitate atât de ușoară de a transforma complet o ținută, așa că am făcut din bijuterii un element esențial al acestei colecții, iar plasa de păr argintie este unul dintre articolele mele preferate. Denimul a fost must-have-ul colecțiilor noastre de până acum și a fost întotdeauna unul dintre preferatele mele, iar această colecție aduce în atenție pantaloni scurți și fuste din denim de diferite lungimi. Abia aștept să văd ce țiute vor fi concepute cu piese vestimentare din colecție și sper să le placă tuturor, la fel de mult ca și mie.”

Mary Lucas, Trading Director, Primark a adăugat: „Cu fiecare nouă colecție, ne străduim, împreună cu Rita și echipa ei, să creăm ținute cât mai îndrăznețe, mai excentrice. Iar acest lucru înseamnă că putem să explorăm cu adevărat noi tendințe interesante și să ne asigurăm stilul nostru va ieși în evidență și va rămâne actual, sezon după sezon. Inspirată de ținutele emblematice pe care Rita le-a purtat de-a lungul anilor în cadrul festivalurilor din întreaga lume, colecția este propune piese vestimentare din materiale frumoase de vară, broderii colorate și imprimeuri atemporale, potrivite pentru sezonul de festivaluri care urmează.”

Colecția de vară Rita Ora x Primark va fi disponibilă în toate magazinele Primark de pe cele 17 piețe începând de marți, 18 iunie. Accesând website-ul Primark, clienții vor putea verifica disponibilitatea produselor, înainte de a vizita magazinul lor preferat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri