Tehnologia inovatoare Plex se regăsește acum în noua gamă de produse pentru îngrijirea părului SYOSS INTENSE PLEX, cât și în noua colecție de coloranți SYOSS INTENSE PLEX Metallic.

Comunicat de presă

Intense Plex: Reparare și restructurare a părului din interior

Tehnologia Intense Plex acționează în profunzime, reparând milioanele de legături rupte din structura firului de păr, cauzate de factori precum decolorare, vopsire și coafare excesivă pe bază de căldură și, totodată, creând alte legături noi. Astfel, părul devine mai puternic, mai strălucitor și mai rezistent la rupere. Folosind această tehnologie inovatoare în formula noii game de îngrijire a părului Syoss Intense Plex, precum și în cea a tratamentului post-colorare din noua colecție metalică Intense Plex, SYOSS oferă soluții complete pentru un păr sănătos și revitalizat.

Produse de top pentru îngrijirea completă a părului deteriorat

Noua gamă SYOSS INTENSE PLEX include produse esențiale pentru un ritual complet de îngrijire și restructurare a părului deteriorat:

Syoss Intense Plex Șampon pentru Restructurare
Acest șampon de performanță profesională oferă părului de 5 ori mai multă rezistență și strălucire intensă*. Curăță și repară delicat, iar părul își recapătă astectul sănătos.

Formulă cu 89% ingrediente de origine naturală** și recipient produs din 100% plastic reciclat***.

*în comparație cu părul netratat anterior
**Inclusiv 81% apă
***Recipient fără capac și etichetă

Syoss Intense Plex Balsam pentru Îngrijire Intensă

Formula de înaltă perfomanță, mai bogată cu 30% mai multe ingrediente active decât cea a unui balsam clasic și mai ușoară decât cea a unei măști, repară și fortifică părul, făcându-l de 20 de ori mai rezistent și strălucitor*. Îngrijește și repară intens, iar părul devine mătăsos și ușor de descurcat.

Conține 97% ingrediente de origine naturală**, iar recipientul este produs din 50% plastic reciclat***.

*în comparație cu părul netratat anterior
**Inclusiv 86% apă
***Recipient fără capac și etichetă

Syoss Intense Plex Serum Leave-in - serum de performanță profesională ce fortifică și previne deteriorarea părului*

Formula de înaltă performanță din componența serumului pentru restructurare Syoss Intense Plex se absoarbe rapid, netezește părul fără să îl încarce și repară intens legăturile rupte din structura acestuia, făcându-l mai puternic și mai rezistent la rupere. Se aplică ușor, nu necesită clătire și are un parfum plăcut.

Formula cu 92% ingrediente de origine naturală**. Recipient din sticlă***.
*în comparație cu părul netratat anterior

** 84% inclusiv apă

***.Fără capac ți etichetă.

Culori radiante cu noua colecție metalică SYOSS INTENSE PLEX

Tehnologia inovatoare Intense Plex se află și în componența noilor coloranți de păr Syoss Intense Plex ce poartă numele de colecție metalică, creată cu scopul de a oferi culori radiante și nuanțe metalice de performanță profesională.

Amestecul inovator de pigmenți dezvăluie nuanțe moderne, metalice, în timp ce formula avansată din balsamul post colorare restructurează și repară firele rupte și deteriorate, redând astfel părului strălucire și aspect sănătos.

Formula performantă asigură o acoperire de 100% a firelor albe și o strălucire care durează până la 10 săptămâni*. Balsamul post-colorare Intense Plex reduce ruperea firelor de păr cu până la 80%, revitalizând fiecare strat al părului.

Noua colecție metalică de coloranți, SYOSS INTENSE PLEX, oferă 3 nuanțe ce promit culori radiante, de lungă durată și acoperire perfectă a firelor albe: Platinum Pearl, Silver Blush și Bronze Coffee.

*În comparație cu părul netratat anterior

Redescoperă-ți strălucirea cu noul SYOSS INTENSE PLEX!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri