adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a oferi alergătorilor cel mai ridicat nivel de energie* datorită construcției tălpii intermediare, cu un boost cu 9 mm mai înalt.  

Comunicat de presă

Pantoful este creat pentru cei care-și doresc să obțină cele mai bune rezultate de la alergarea zilnică. Înțelegând relația alergătorului cu energia, adidas a derulat o cercetare care a concluzionat că unul din cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani (21%[1]) consideră nivelul de energie cea mai mare preocupare a lor.

Dr. Eliza Filby, istoric al evoluției generaționale, care a condus cercetarea, spune: „Noua generație este supusă la multă presiune, simte burn out, dezorientare cu privire la starea lumii și e suprasolicitată ca energie și timp. Dacă trebuie să facă o alegere asupra activităților, exercițiile fizice precum alergarea pot fi adesea unul dintre primele lucruri la care trebuie să renunțe. 60% dintre cei care nu dedică atât de mult timp pe cât și-ar dori sportului, menționează lipsa de energie ca principal motiv, în ciuda endorfinelor pe care le eliberează.”

Pentru cei care caută mai multă energie pentru alergare, adidas a proiectat Ultraboost 5, care utilizează o talpă intermediară LIGHT BOOSTTM reproiectată, cu 9 mm mai multă spumă sub călcâi și antepicior, ceea ce determină o greutate redusă a pantofului, o amortizare mai mare și cu 2% mai multă energie pentru antepicior decât Ultraboost Light 1. Cum? Talpa intermediară Boost, care oferă o capacitate de răspuns și amortizare mai mare în călcâi și în tranziție revine instantaneu la forma sa originală pe măsură ce piciorul alergătorului lovește solul, permițându-i să meargă mai departe în timp ce consumă aceeași cantitate de energie.

Datorită adaptivității noii părți superioare Primeknit, ce oferă flexibilitate și potrivire îmbunătățită în zonele cheie, respirabilitatea este maximizată acolo unde este posibil, pentru ca piciorul să fie aerisit la fiecare pas.

„Ultraboost este un adevărat etalon de alergare, iar noul model este cel mai bun de până acum”, spune Simon Lockett, director pentru categoria de marketing produse de încălțăminte adidas. „82% dintre persoanele care l-au testat spun că sunt încântați de capacitatea de răspuns în ceea ce privește energia generată în alergare, iar 70% spun că s-au distrat mai mult în timp ce alergau. Aceasta a fost întotdeauna superputerea Ultraboost, mai ales acum că a revenit cu mai mult Boost și o greutate mai mică.”

Caracteristici unice Ultraboost 5:

  • Suport extern pentru călcâi compact și optimizat să ofere suport și stabilitate
  • Partea superioară PRIMEKNIT – construcție hiper anatomică și adaptabilă, poziționată strategic, încât să ofere confort și aerisire
  • LIGHT BOOSTTM – o talpă intermediară nou concepută, cu 9mm de spumă cu memorie, care amortizează greutatea, sporește confortul și oferă mai multă energie decât modelele precedente
  • Sistem TORSION integrat în talpă pentru a oferi amortizare în tranziția de pe călcâi pe vârf la fiecare pas
  • Talpa inferioară CONTINENTAL este ideală pentru a oferi tracțiune și a împiedica alunecarea, indiferent de teren și condițiile meteo. Este gândită să permită porțiunii BOOST să flexeze liber și are orificii menite să scadă greutatea pantofului.
  • Greutatea modelului pentru bărbați este de 292 de grame, iar a celui pentru femei, 248 de grame

Ultraboost 5 este disponibil atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei, într-o paletă cromatică cu baza albă și gri, ce se îmbină cu nuanțele expresive „Spark Orange” și „Lucid Pink” pentru a reprezenta explozia de energie pe care o generează pantoful. Modelele Ultraboost 5 și Ultraboost 5X sunt disponibile în magazinele adidas din întreaga țară și la partenerii selecționați.

Pentru mai multe detalii, vizitați: adidas.com/running-shoes. Participați la discuții pe Instagram, TikTok and X, folosind #ULTRABOOST @adidasrunning

* Ultraboost 5 conferă cel mai înalt grad de energie dintre toate modelele de până acum.


* Ultraboost 5 conferă cel mai mare grad de energie dintre modelele Ultraboost de până acum.

[1] Sondaj pe 2.348 de tineri între 18 și 24 de ani, la nivel global pe 9 piețe (UK, SUA, EAU, Mexic, Franța, Germania, China, Japonia și Coreea de Sud) via Focaldata realizat între 31 May și 4 iunie 2024.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri