Deadpool & Wolverine, cea mai recentă lansare Marvel, intră în cinematografele din România din 26 iulie, în formatele 3D, IMAX 3D și 4DX 3D, cu avanpremiere din 24 iulie. Biletele sunt deja la vânzare în cinematografele partenere.

Comunicat de presă

Lungmetrajul vine ca o continuare a francizei Deadpool și aduce împreună umorul acid și stilul exploziv de luptă al anti-eroului nonconformist, cu ferocitatea și complexitatea lui Wolverine, cunoscut din seria X-Men. Rezultatul? O aventură improbabilă, într-un multivers învăluit de haos și imprevizibilitate.

O așteptare care promite revoluționarea universului cinematografic Marvel

Povestea îl readuce pe Deadpool în situația de a salva întreaga lume, însă pentru a reuși în această provocare, este nevoie să îl găsească pe Wolverine, mutantul cu gheare de adamantium, într-un alt univers. De la conflict la colaborare este un singur pas, astfel că cei doi protagoniști vor avea parte de o aventură fără egal.

Regizată de Shawn Levy, cunoscut pentru contribuțiile sale la „Free Guy” sau „Stranger Things”, pelicula a stârnit curiozitatea fanilor din întreaga lume, primul trailer, difuzat în timpul Super Bowl-ului, fiind vizionat online de un număr record de 365 de milioane de ori în primele 24 de ore.

„Deadpool & Wolverine" îi are în rolurile principale pe Ryan Reynolds, revenind ca Deadpool, și Hugh Jackman, reluându-și rolul emblematic al lui Wolverine, alături de alți actori cunoscuți, precum: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni și Matthew Macfadyen.

Noua producție Marvel este scrisă de Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells și Shawn Levy și se bucură, la fel ca primele două parți ale seriei, de o coloană sonoră distinctivă. Stray Kids, supergrupul K-Pop format din opt membri, contribuie de data aceasta cu o piesă nouă, intitulată „Slash”, o colaborare a cărei pregătiri a durat ani de zile.

Canalele social media ale filmului:

Facebook: @MarvelStudios; @DeadpoolMovie

Instagram: @MarvelStudios; @DeadpoolMovie

X: @MarvelStudios; @DeadpoolMovie

TikTok: @Marvel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri