Vara este, fără îndoială, anotimpul soarelui și al bucuriei, aducând cu sine o explozie de culori și o multitudine de activități în aer liber. Fiecare zi de vară este o invitație la aventură, relaxare și fericire, oferindu-ne ocazia de a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Comunicat de presă

Indiferent de modul în care alegem să ne petrecem timpul, important este să profităm din plin de acest anotimp minunat și să ne lăsăm purtați de magia și frumusețea sa pentru că soarele strălucește pentru noi toți, iar vara este momentul perfect pentru a ne bucura de viață și de tot ce are ea de oferit.

Simbol al vieții și al energiei, soarele este centrul atenției în timpul verii, acesta având un impact pozitiv asupra stării noastre de spirit. Expunerea la soare stimulează producția de vitamina D, esențială pentru sănătatea oaselor și a sistemului imunitar, dar și pentru combaterea stărilor depresive. Fie că ne relaxăm pe o plajă cu nisip fin, facem drumeții prin păduri răcoroase sau ne aventurăm în explorări montane, soarele ne însoțește peste tot, aducând lumină și căldură în fiecare colț al naturii.

În ciuda tuturor beneficiilor pe care le aduce expunerea la soare, este esențial să ne protejăm pielea împotriva radiațiilor UV dăunătoare nelipsite, din nefericire. Folosirea unei creme cu factor de protecție solară (SPF) este crucială pentru prevenirea arsurilor solare, a îmbătrânirii premature a pielii și a bolilor de piele ce pot fi provocate de expunerea excesivă la radiațiile UV. SPF-ul formează o barieră care absoarbe sau reflectă radiațiile ultraviolete, protejându-ne in acest fel, iar aplicarea regulată, recurentă și corecta a cremelor cu SPF, este o măsură simplă, dar extrem de eficientă pentru a ne menține pielea sănătoasă și protejată.

Pentru a beneficia la maximum de protecția oferită de cremele cu SPF, este esențial să urmezi câțiva pași simpli, dar importanți.

  • În primul rand, alege cu grijă produsul potrivit pentru protecție solară. O cremă cu SPF 30 este ideală pentru utilizarea zilnică, iar pentru maximă siguranță, poți opta pentru loțiuni cu factor de protecție mai ridicat, SPF 50.
  • Aplică o cantitate generoasă de cremă pe toate zonele expuse ale pielii, cu aproximativ 15-30 de minute înainte de a ieși afară, pentru a permite ingredientelor active să se absoarbă eficient si asigură-te că fiecare centimetru al pielii expuse este acoperit. elmiplant SUN Lapte de protecție solară SPF 50 devine scutul tău invincibil, rezistent la apă și cu o formulă ultra-hidratantă datorită acidului hialuronic, te vei simți protejată și răsfățată sub razele soarelui.
  • Nu uita de zonele delicate, cum ar fi urechile și gâtul. Pentru asta folosește elmiplant Sun Protecție solară de față Sensivite SPF 50, care ajută la minimizarea riscului de reacții alergice, menținând confortul și hidratarea pielii sensibile.
  • Reaplică SPF-ul la fiecare două ore sau imediat după înot, transpirație abundentă sau ștergerea cu prosopul. Nu uita că protecția solară trebuie utilizată chiar și în zilele înnorate, deoarece radiațiile UV pot pătrunde prin nori. Pentru o reaplicare simpla, dar extrem de eficienta, elmiplant Sun Loțiune spray invizibilă cu protecție solară SPF 50, cu sistemul de pulverizare 360°, oferă o senzație de răcorire și un sentiment de prospețime la fiecare aplicare, si, fără a lasa urme albe, intră aproape instant în piele.

Chiar și atunci când stăm la birou, în casă sau în orice spațiu închis este nevoie să aplicăm produse cu factor de protecție solară, pentru că atât razele soarelui ce pătrund prin fereastră, cât și lumina provenită din surse precum laptop, tableta, telefon sau televizor sunt nocive pentru piele. Lumina albastră, cea produsă de ecranele digitale de pe dispozitivele noastre, este în mod natural în spectrul luminii vizibile și prezentă în razele soarelui si poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii, pete pigmentare și scăderea elasticității pielii. De aceea este foarte important ca produsele cu factor de protecție pe care le folosești să corespundă activităților pe care dorești să le desfășori. elmiplant Sun Loțiune spray cu protecție solară SPF 30, oferă protecție solară optimă 4D, împotriva a 4 tipuri de radiații solare principale (UVΒ+UVA+VL+IRA) responsabile pentru deteriorarea aspectului pielii, menținând în același timp pielea hidratată.

Atunci când soarele strălucește puternic și ai nevoie de o soluție pentru întreaga familie, elmiplant SUN Loțiune spray invizibilă cu protecție solară pentru copii îți vine în ajutor. Aplicarea sa rapidă și uniformă, formula non-grasă și ușoară, protecție completă împotriva razelor UVA, UVB și IRA, le permite celor mici să se bucure cât mai rapid de distracțiile la plajă. Fără uscare cu prosopul, fără frecare cu cremă, doar o adiere ușoară pe pielea umedă sau uscată și sunt gata de joacă.

Și pentru că vara ne tentează să avem o piele bronzată și strălucitoare, elmiplant SUN Ulei Bronzant cu SPF 30 este echilibrul perfect între bronz și protecție solară. Acesta accelerează bronzul natural și, datorită combinației unice de uleiuri naturale împreună cu complexul de antioxidanți din vitaminele A&E, ajută la obținerea unui bronz mai luminos care durează în timp.

Respectarea acestor pași te va ajuta să te bucuri de soare în siguranță și să menții sănătatea pielii tale pe termen lung, iar produsele din gama elmiplant SUN sunt aliații tăi, indiferent de activitățile pe care le desfășori. Creată pentru a oferi protecție solară eficientă și îngrijire delicată, această gamă combină ingrediente naturale cu tehnologii avansate, pentru a-ți oferi cea mai bună experiență sub razele soarelui, dar și la final de zi. După expunerea directă la soare, folosește loțiunea hidratantă după plajă elmiplant SUN. Aceasta calmează și hidratează intens pielea datorită unui complex formulat din D-Pantenol, Alantoină și Bisabolol, care oferă hidratare timp de 24 de ore, reîmprospătează și oferă pielii un aspect radiant și sănătos.

Vara aceasta este a ta, iar noi îți dorim să te bucuri de ea, cu protecția solară potrivită pielii tale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri