Există azi foarte multe opțiuni pentru alegerea hainelor pe care dorim să le afișăm pe stradă. Moda nu impune ca în alte timpuri, doar ne solicită imaginația, iar mulți dintre noi ne dorim să fim autentici, să ne distingem, să arătăm bine în ceea ce îmbrăcăm și în ceea ce purtăm în picioare. Unii dintre noi dorim să fim buni și să alegem moda sustenabilă...

Tocmai pentru că e timpul să învățăm să fim sustenabili, să prelungim durata de viață a hainelor noastre, să ne gândim la viitor. Oamenii aleg în ziua de azi piese la mâna a doua și pentru că sunt de calitate foarte bună, sau găsesc prin astfel de shop-uri modele unice, interesante, pe care nu le vor mai descoperi niciodată în mall-uri. De aceea, azi, magazinele second-hand, sau consignațiile sunt o mare atracție pentru oricine vrea să descopere diferite comori bine păstrate de cei care au ales să nu le mai poarte.

Un magazin românesc, despre care vom spune că are cu adevărat potențial și mai are multe piese unice, atât noi, dar mai mult second hand, este equantum.ro

O sursă ideală de încălțăminte pentru toate gusturile, pentru cei care fug de consumerismul excesiv din mall-uri, pentru cei care vor ceea ce alții nu au, tocmai pentru că pe www.equantum.ro, piesele unicat au prioritate.

Prețurile sunt accesibile, reducerile la timpul lor și ele întotdeauna destul de provocatoare, iar dacă te simți neputincios când vei face comanda, cineva îți va sări în ajutor pe whatsapp sau la o distanță de un apel telefonic. Brand-urile sunt diversificate, unele cu nume de care poate nu ai auzit, dar nu e niciodată prea târziu să le cunoști, să te împrietenești cu ele. Pantofi sport, cizme, pantofi eleganți sau practici, teniși, sandale, mocasini, pentru dame, bărbați și copii. Toate curate și păstrate în condiții foarte bune.

Un magazin pentru un stil de viață sustenabil și mai ales pentru cei care doresc să-și schimbe mentalitatea și comportamentul pentru ca viitorul nostru, al tuturor, să sune bine.

www.equantum.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri