Într-un oraș unde enigmele întâlnesc imaginația, Trapped Escape Room marchează o decadă de aventuri captivante și experiențe unice. Cu ocazia celor 10 ani de activitate, unul dintre cele mai populare branduri de escape rooms din România își invită fanii să sărbătorească împreună printr-o serie de evenimente speciale și surprize dedicate comunității pasionate de jocuri de logică și mister.

Trapped Escape Room – brandul care a adus fenomenul „jocurilor de evadare” în România – anunță 10 săptămâni de evenimente speciale dedicate publicului, pentru marcarea primei sale decade de activitate.

Astfel, în perioada 12 august – 21 octombrie, pasionații de escape rooms pot experimenta adrenalina evadarii din cele 12 camere pline de suspans din București, la prețuri speciale sau chiar gratuit. Pe 31 august, jucătorii au șansa de a se bucura de oricare dintre poveștile captivante de la Trapped Escape rooms fără a plăti nimic, printr-o simplă rezervare prealabilă.

„Când am deschis Trapped, în 2014, publicul pentru acest tip de activitate era unul extrem de restrâns în România, însă am intuit potențialul pe care acest fenomen îl poate lua și la noi în țară uitându-ne la ceea ce se petrecea, deja, pe piețele din jur. Și, iată, nu ne-am înșelat: de la acel moment ne-au trecut pragul aproape 200 000 de iubitori ai enigmelor, am creat 17 camere de joc originale și am transformat brandul Trapped dintr-un pionier, într-o referință a acestui domeniu”, spune Cătălina Stanciu fondator & managing partner Trapped Escape Room.

Premii și Surprize pentru Iubitorii de Escape Rooms

În fiecare dintre cele 10 săptămâni de perioadă aniversară, Trapped va răsplăti norocoșii participanți cu premii săptămânale sub forma unor vouchere cadou pentru experiențe de neuitat în camerele sale de evadare, în valoare totală de peste 4.000 de lei. Pentru a lua parte la aceste tombole, Trapped își invită publicul pe conturile sale de socializare (Facebook și Instagram), unde iubitorii de mistere vor descoperi și alte surprize și reduceri de-a lungul celor 10 săptămâni de sărbătoare.

Unul dintre momentele culminante ale acestei perioade va fi „Maratonul Evadării”, desfășurat între 1 și 10 septembrie, când toți participanții la jocurile de escape room Trapped vor intra automat într-o tombolă specială, având șansa de a câștiga un PlayStation 5, dar și alte premii atractive, cum ar fi Catan BigBox sau unul dintre cele zece jocuri Exit oferite de partenerul Trapped, Ideal Board Games. Fiecare participant are șansa de a se înscrie de mai multe ori în tombolă, în funcție de numărul de jocuri la care participa în perioada 1-10 septembrie.

Publicul nostru este unul aparte – format din oameni cu o minte ageră, capabili să descifreze cele mai complexe enigme. Această aniversare este nu numai o ocazie de bucurie pentru echipa Trapped, ci, mai ales o oportunitate de a sărbători și de a consolida legătura cu această comunitate minunată pe care ne propunem să o extindem și să o inspirăm în continuare prin poveștile noastre”, a subliniază Cătălina Stanciu fondator & managing partner Trapped Escape Room.

În cei 10 ani de activitate, Trapped a deschis numeroase lacăte pe piața locală, introducând inovații precum: prima cameră de evadare cu efecte speciale, prima cameră integral automatizată din București, prima cameră de evadare pentru copii, precum și un concept propriu, unic in Europa bazat pe realitatea alternativă.

Alăturați-vă aventurii și fiți parte din următorul capitol al poveștii https://www.trapped.ro/!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri