Calvin Klein lansează o nouă ediție a campaniei Toamna 2024, având-o în prim-plan pe supermodelul Kendall Jenner, în noua colecție.

Regizată și fotografiată de Mert Alas, campania o prezintă pe Kendall aducând o energie nouă într-o zi liberă, purtând articole Calvin Klein – inclusiv Calvin Klein Studio, noua colecție de piese esențiale elevate ale brandului. Ea îmbrățișează imprevizibilul, purtând ținute inspirate de energia orașului, în timp ce se plimbă pe plajă: piele cu dantelă, un look complet cu outwear și diverse combinații cu underwear și haine elegante.

„Fac parte din familia Calvin Klein de aproape un deceniu, dar încă mă entuziasmez de fiecare dată când lucrez cu echipa pentru fiecare campanie,” a spus Kendall. „De această dată, am purtat câteva dintre cele mai iconice piese ale lui Calvin, precum rochia slip și paltonul, așa că am reușit să accesez acea senzualitate clasică pentru care sunt cunoscuți.”

Îmbrăcămintea pentru femei Calvin Klein Toamna 2024 este concepută să poată fi purtată de la răsărit până la apus, și include culori fresh de sezon, variante de layering și noi explorări ale minimalismului.

Prin fluiditatea îndrăzneață a noilor costume confortabile și a rochiilor slip emblematice brandului, atitudinea anilor '90 revine. Sezonul introduce, de asemenea, Calvin Klein Studio, o expresie elevată a celor mai bune piese esențiale ale brandului, realizate din materiale premium, cu o croială deosebită și siluete avangardiste. Prin diferite stiluri, materialele luxoase și detaliile precise de design aduc o lumină nouă asupra acestor articole minimaliste de bază.

Campania Calvin Klein Toamna 2024 va continua să se desfășoare pe parcursul sezonului, urmărind talentele dinamice ale brandului în momente de la răsărit până la apus, aducând o nouă lumină asupra brandului și a atemporalelor produse de bază din garderobă. Rămâneți aproape pentru mai multe detalii.

Credit Campanie:

Imagine: Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial:

Calvin Klein


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri