Pe fundalul iconic al orașului New York, campania prezintă cuplul de la Hollywood, proaspăt logodit, întruchipând spiritul optimismului american.

Tommy Hilfiger anunță că viitorul star din White Lotus, Patrick Schwarzenegger, și logodnica sa, supermodelul Abby Champion, sunt imaginea campaniei TOMMY HILFIGER Toamna 2024. Campania prezintă noile elemente esențiale de sezon, reimaginate cu energia vibrantă a orașului New York.

Campania oferă o privire asupra vieților tânărului cuplu la modă și îi prezintă îmbrăcați în interpretări contemporane ale pieselor clasice de tranziție. Chimia lor incontestabilă este surprinsă într-o serie de portrete care reflectă carierele lor de succes, stilul lor distinctiv și, mai presus de toate, interpretarea lor asupra conceptului de „pentru totdeauna și mereu.” Cu carismă și sofisticare în prim-plan, colecția inaugurează o nouă eră a stilului clasic american și a eleganței subtile.

„Patrick și Abby întruchipează cuplul puternic al noii generații,” a spus Tommy Hilfiger. „Legătura lor profundă, conexiunea reciprocă și sprijinul neclintit pe care și-l oferă unul altuia capturează spiritul de optimism care a fost întotdeauna motorul brandului nostru. Cu această campanie, sunt entuziasmat să introduc o nouă eră a stilului prep clasic, privit prin lentila aspirațională a acestui duo remarcabil.”

„Această campanie s-a simțit ca o reflectare intimă și autentică a relației noastre de până acum”, a spus Patrick Schwarzenegger. „Întotdeauna mă simt cel mai bine când Abby este alături de mine și purtând cea mai recentă colecție a lui Tommy, ne-am simțit confortabil, relaxați și clasici. Este o campanie atemporală și așteptăm cu nerăbdare o viață întreagă împreună”.

„Sunt obișnuită să lucrez în toată lumea, așa că să filmez cu Patrick și Tommy la New York s-a simțit ca și cum m-aș fi întors acasă”, a spus Abby Champion. „De-a lungul anilor, Tommy a redefinit stilul orașului, amestecând moștenirea cu modernul. Fiecare piesă avea un sentiment familiar și liniștitor, îmbunătățit cu țesături înalte și stil contemporan.”

Patrick Schwarzenegger și Abby Champion, care au început să iasă la întâlniri în 2015, au devenit rapid unul dintre cele mai la modă cupluri tinere de la Hollywood. De-a lungul relației lor, considerându-se suflete pereche s-au susținut reciproc, atât în ​​carieră, cât și în viața personală. Champion continuă să fie un model aclamat, care participă la fashion show-uri internaționale și apare în reviste de modă de top, în timp ce cariera actoricească a lui Schwarzenegger este în plină ascensiune, cu rolul său mult așteptat din White Lotus Sezonul 3 și American Sports Story: Aaron Hernandez realizat de Ryan Murphy. Cuplul a fost surprins în încântătoare portrete naturale realizate de Alasdair McLellan.

Colecția Toamna 2024 este inspirată de New York, casa stilului american clasic, canalizând spiritul unic al orașului cu o notă distinctivă Tommy. Continuând tradiția de a integra detalii atletice în fiecare colecție, gama de haine sport casual oferă reinterpretări contemporane ale siluetelor clasice, inclusiv pantaloni chino cu tăietură elegantă, pulovere cable-knit rafinate și polo-uri actualizate. Printre punctele de atracție ale sezonului se numără un palton modernizat din lână în nuanța camel, o geacă puffer supradimensionată în carouri elegante, precum și paltoane tip pea coat stilate în navy intens și jachete bomber cu detalii inspirate din stilul varsity. Pulovere moi, cămăși Oxford clasice și sacouri croite cu măiestrie sunt create pentru a fi purtate în straturi, în timp ce mocasinii și ghetele Chelsea elegante sunt o declarație de versatilitate și eleganță cotidiană.

Colecția Toamna 2024 este disponibilă pe tommy.com, în magazinele TOMMY HILFIGER din întreaga lume și prin intermediul unor parteneri selecționați. În România colecția se găsește și în magazinele TOMMY HILFIGER din București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind hashtag-urile #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri