Apa preferată a Evei Mendes a captivat juriul

Comunicat de presa

Brandul de apă în dode aluminiu, FloeWater, a înregistrat un succes uriaș pe piața internațională, câștigând prestigioasa medalie de aur Monde Selection. Produsul inovator, care a fost introdus pe piață anul acesta, a câștigat deja un premiu profesional, demonstrându-și excelența în fața experților de la institutul de evaluare a calității alimentelor.

Monde Selection, care operează din anul 1961, este unul dintre cele mai recunoscute institute profesionale din lume în domeniul calității și premiază anual cele mai bune alimente, precum și ape și băuturi răcoritoare. Înainte de ceremonia de premiere, desfășurată la Palatul Hofburg din Viena, peste 80 de experți independenți, inclusiv somelieri de apă, specialiști în știința alimentației și ingineri chimiști, au evaluat produsele care au concurat. FloeWater a obținut rezultate excelente în timpul unor teste stricte, care au evaluat aspecte precum gustul, mirosul, post-gustul, senzația pe care o lasă, ambalajul, dar au efectuat și o analiza științifică.

"Această recunoaștere ne demonstrează că suntem pe calea cea bună și am rămas angajați față de calitate și sustenabilitate, valorile brandului nostru. Medalia de aur este o dovadă clară că apa cristalină în doze de aluminiu de la FloeWater are o calitate excepțională, recunoscută nu numai de consumatori, ci și de experți" a declarat Adrienn Popovics, Director de Marketing al HELL, producătorul FloeWater.

Eva Mendes este și ea un fan FloeWater

FloeWater, unica apă în doză de aluminiu, nu a captivat doar experții, ci și celebritățile. Vedeta americană de film, Eva Mendes, a devenit imaginea noii ape de origine maghiară, spunând imediat “DA” propunerii. Mendes, cunoscută pentru că acordă atenție sănătății sale și protecției mediului, reflectă perfect valorile brandului, făcându-l cu atât mai atrăgător pentru consumatori.

Nu doar nou, ci și revoluționar

Apa potabilă ultrafiltrată, FloeWater, în doză din aluminiu, contine minerale (300 mg/L) și este excepțional de pură. Datorită uneia dintre cele mai avansate tehnologii de ultrafiltrare din lume, se află semnificativ sub limitele reglementate pentru mai multe tipuri de contaminanți. De exemplu, FloeWater este în medie de 27 de ori mai pură în ceea ce privește limitele permise pentru arsenic, plumb, nitriți și nitrați. Înainte de a fi îmbuteliată, FloeWater trece prin două straturi speciale: cristale de cuarț și pietre aqeeq.

În plus, aluminiul poate fi reciclat la infinit, fără deteriorarea calității și, datorită conductibilității sale termice excelente, băuturile în doze din aluminiu se răcesc repede, permițând consumatorilor să se bucure mai repede de băuturi reci, indiferent dacă este vorba de versiunea carbogazoasă sau non-carbogazoasă.

Despre HELL ENERGY

HELL ENERGY este liderul pieței de bături energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL ENERGY este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

În luna aprilie 2023, HELL ENERGY România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele 3 game: HELL ENERGY - băuturi energizante, HELL ICE COFFEE - cafea rece gata preparată și XIXO - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Deoarece sustenabilitatea reprezintă un pilon important în activitatea companiei, HELL ENERGY utilizează doar ambalaje de aluminiu, care pot fi reciclate de infinite ori, fără a suferi modificări calitative. Prin utilizarea dozelor de aluminiu, produsele pot ajunge înapoi pe raft în doar 60 de zile, contribuind astfel la economia circulară.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri