La finalul lunii septembrie, Rituals Cosmetics, brandul internațional specializat în produse de îngrijire naturală a corpului și a pielii, parfumuri pentru casă și îmbrăcăminte pentru acasă, inaugurează primul magazin din România.

Comunicat de presă

În data de 25 septembrie, începând cu ora 11:00, Rituals deschide primul magazin din țară în centrul comercial Mega Mall din sectorul 2, București. Primii 150 de clienți care vor vizita magazinul în ziua deschiderii și vor achiziționa un produs, indiferent de valoare, vor primi cadouri speciale.

De asemenea, timp de 10 zile de la deschidere, spumele de duș din colecția Classic vor fi disponibile la prețul de 35 de lei, reduse de la 49 lei, iar membrii programului de fidelitate, My Rituals, se pot bucura de o surpriză suplimentară: la orice achiziție de minimum 220 lei, vor primi cadou bețișoare parfumate mini dintr-o colecție la alegere.

Compania, înființată în anul 2000 în Amsterdam, a devenit un expert recunoscut la nivel mondial în industrie, cu prezență în peste 36 de țări. Rituals Cosmetics este un brand dedicat ideii de dezvoltare durabilă și bunăstare în lumea produselor cosmetice de lux. Cu un portofoliu cuprinzător, de la produse pentru baie, îngrijire a corpului și până la produse pentru casă, Rituals propune o experiență holistică, și le propune clienților un nou stil de viață, bazat pe transformarea ritualurilor zilnice în momente memorabile.

În cadrul magazinului Rituals, din incinta Mega Mall, va fi comercializată întreaga gamă de produse a brandului. Cu o suprafață de peste 205 mp, magazinul, situat la parterul centrului comercial, oferă clienților oportunitatea de a descoperi mai îndeaproape colecțiile variate și de a beneficia de oferte speciale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri