După o vară plină de soare, plajă și distracție, este firesc ca părul tău să strige după ajutor. Dar nu îți face griji, OGX® este aici să te salveze! Știm că părul tău merită tot ce e mai bun, iar gama Brazilian Keratin este soluția perfectă pentru a-l readuce la viață după aceste luni pline de aventură.

Comunicat de presă

Proteină de keratină, ulei de nucă de cocos, ulei de avocado și unt de cacao

Secretul nostru: puterea keratinei braziliene de a fortifica și netezi părul. Gama noastră este îmbogățită cu ulei de cocos pentru catifelare, ulei de avocado pentru hidratare și unt de cacao ce oferă o revitalizare completă a părului. Rezultatul? Un păr strălucitor, catifelat și plin de viață!

Spune adio părului uscat și lipsit de vitalitate

Cu siguranță clorul de la piscină, sarea de mare și soarele îți pot lăsa părul fără strălucire, dar acesta devine doar o amintire. Cu keratina braziliană, a spune adio părului uscat și deshidratat este la fel de ușor ca aplicarea șamponului și balsamului nostru. În plus, parfumul său incredibil va face ca la fiecare spălare să te simți ca în paradis.

Ușor, rapid și eficient

După o vară plină, ultimul lucru pe care îl vrei este o rutină complicată de îngrijire a părului. Gama Brazilian Keratin îți face părul să arate superb în doar câțiva pași simpli:

  1. Începe prin a-ți umezi părul, aplică șamponul, masează de la rădăcini la vârfuri și clătește bine.
  2. După șamponare, aplică balsamul pentru un plus de hidratare și strălucire.

Ajută-ți părul să strălucească din nou cu OGX® Brazilian Keratin

Fii mândră de părul tău! Chiar dacă vara aceasta a fost intensă, gama OGX®️ Brazilian Keratin îți repară și revitalizează părul, astfel încât să te bucuri de o coafură perfectă pe tot parcursul anului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri