Atunci când lucrurile contează pentru tine, întotdeauna oferi tot ce ai mai bun – inclusiv când speli rufele.

Comunicat de presă

Pentru că tu nu te mulțumești cu ”oarecum” curat pentru tine și cei dragi ție – hainele trebuie să fie curate în profunzime. Nu toată lumea observă aceste detalii, însă tu vei ști. Persil împărtășește pasiunea pentru înaltă calitate, inovând și îmbunătățind permanent produsele oferite consumatorilor, pentru o curățare în profunzime a hainelor și a mașinii de spălat.

Lansarea noii variante Persil 4in1 Discs Expert Stain Removal

Persil lansează pe piață un nou produs, Persil 4in1 Discs Expert Stain Removal, care oferă curățare în profunzime rufelor, fiind special dezvoltat pentru a îndepărta cele mai dificile pete datorită tehnologiei Stain Target.

Formula Persil curăță rufele în profunzime și oferă prospețime mașinii de spălat

În timpul spălării, mașina de spălat poate acumula reziduuri de la petele persistente, care, în timp, generează mirosuri neplăcute. Formula detergentului Persil a fost creată tocmai pentru a combate acest efect nedorit. Astfel, pe lângă curățarea în profunzime a petelor, formula Persil pătrunde mai adânc în mașina de spălat pentru a elimina eficient mirosurile neplăcute.

Sustenabilitate pentru a oferi tot ce ai mai bun

Noul Persil 4in1 Discs are la bază o formulă îmbunătățită ce permite o dozare mai mică, reducând amprenta de CO2. Acesta este eficient chiar și la temperaturi de 20 de grade, contribuind la economisirea de energie. De asemenea, ambalajul noului Persil este reciclabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri