Imaginează-ți o insulă scăldată de soare, unde briza mediteraneană îți mângâie pielea, iar peisajele uimitoare îți taie respirația. În Malta, fiecare colț al insulei te invită să te pierzi în frumusețea sa naturală, într-o atmosferă de liniște și echilibru.

Cu plaje izolate, ascunse de ochii curioși, și golfuri retrase cu ape turcoaz, Malta devine scena perfectă pentru momente de romantism și relaxare. Fiecare răsărit îți promite o nouă zi de descoperiri, iar apusurile îți oferă clipe de neuitat alături de persoana iubită, sub cerul roșu-auriu al Mediteranei.

Pășind mână în mână pe străzile înguste și pietruite ale orașelor medievale, veți simți cum istoria și romantismul se împletesc într-o poveste atemporală. Orașe precum Valletta și Mdina, cu zidurile lor vechi de sute de ani, vă invită să vă pierdeți în misterele trecutului, într-un cadru fermecător, unde timpul pare să fi stat în loc. La fiecare colț, vei găsi o cafenea intimă, unde poți savura un pahar de vin local, în timp ce priviți marea întinsă la orizont și vă lăsați purtați de farmecul insulei.

În Malta, fiecare moment trăit împreună se transformă într-o amintire prețioasă. Fie că explorați împreună siturile arheologice, vizitați biserici impunătoare sau vă aventurați în natura sălbatică, insula vă oferă o combinație perfectă de aventură și romantism. Aici, liniștea naturii și ritmul calm al vieții malteze vă permit să vă reconectați nu doar cu natura, ci și unul cu celălalt, explică Mark Neville Farrugia, managerul general al malta.ro

Pachetul de vacanta de 5 nopți, cu mic dejun inclus la Hotel Santana 4*, prețurile încep de la 488 euro/persoană, iar la Hotel Intercontinetal 5*, 745 euro/persoană pentru perioada 28 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025.

Pentru alte oferte intra pe malta.ro

HOTEL BELLA VISTA 4*, de la 499 euro/persoana cu demipensiune

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

• 5 NOPTI MIC DEJUN sau DEMIPENSIUNE /6 ZILE

• AVION BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – TAROM


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri