Bine ai venit, sezon nou!

Comunicat de presa

Noile tendinte de incaltaminte se prezinta ca un amestec fascinant de nostalgie, confort si extravaganta. Acest sezon celebreaza diversitatea si te invita sa te joci cu contrastele. Am fost pentru tine la o sesiune de shopping la DEICHMANN, unde am intocmit o lista de tendinte cu cele mai “hot” modele din acesta iarna (la preturi extrem de atractive, desigur). Ready, steady, shop!

Sneakers

Pantofii de sport continua sa se afirme ca fiind polivalenti si versatili, cu un aspect retro elegant, care aduce vibratii nostalgice in tinutele tale sportive, feminine sau casual!

Biker mania

Siluetele robuste, talpile groase si accentele metalice subtile reprezinta punctele de forta si incredere ale sezonului. Experimenteaza cizmele biker cu sireturi pentru un stil diferit de „atitudine rebela”.

Elegant booties

Botinele, fie ca sunt cu tocuri stiletto sau cu platforme XL si tocuri bloc, reprezinta alegerea perfecta pentru un look ultra feminin si elegant! Cauta modele cu catarame sofisticate, insertii metalice sau detalii aurii pe negru, gri sau argintiu.

Cizmele stiletto cu varf ascutit adauga glamour sexy, in timp ce papucii cu platforma XL adauga extravaganta autohtona.

Pentru zilele cele mai friguroase, exista saboti care combina caldura si stilul, in timp ce cizme lungi, elegante arata minunat alaturi de fuste mini.

Cosy meets cool

Pentru zilele cele mai friguroase, te invitam sa faci cunostinta cu izolatia termica inovatoare oferita de ghetele care combina caldura cu accentele de blana artificiala. Fie ca optezi pentru ghete slip-on sau botine, castigi nu numai protectie impotriva frigului, ci si adevarate declaratii de stil si devin pur si simplu indispensabile.

Tendintele in materie pantofi pentru iarna 24/25 te invita sa experimentezi si sa-ti exprimi propria personalitate prin combinatii indraznete – pentru ca la moda, orice iti place este permis...

Viziteaza magazinele sau online shop-ul www.deichmann.com .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri