IN ACEST ARTICOL:

Brandul de lux pentru frumusețe și bunăstare, Rituals Cosmetics, a lansat ediția limitată de iarnă: The Alchemy Collection. Inspirată de vechea practică a alchimiei, care dezvăluie sinergia dintre pământ, stele și elementele naturale, Rituals introduce o colecție de produse infuzate cu ambră și smirnă.

Comunicat de presă

Alchemy Collection se remarcă prin amestecul de ambră, smirnă și formule unice. Texturile și parfumul captivant promit o experiență senzorială deosebită. În plus, colecția reflectă angajamentul brandului față de practici sustenabile, majoritatea ambalajelor produselor utilizând materiale reciclabile, precum sticlă și aluminiu.

Lot van Rij – Innovation Director at Rituals: „Inspirată de vechea practică a alchimiei, această colecție aduce un omagiu puterii de transformare a naturii și a elementelor. Cu ambalaje și formule inovatoare, produsul meu preferat din The Alchemy Collection este elegantul difuzor din piatră de sare, care eliberează un amestec continuu de parfum de scorțișoară, orhidee albă și ambră.”

Inovațiile Alchemy Collection

Rituals Cosmetics revoluționează rutina de îngrijire cu o colecție inovatoare de produse, ce include un scrub exfoliant cu nisip vulcanic negru și o mască facială tratament 4-în-1 care conține fulgi de aur de 24 de carate ce rejuvenează, înmoaie, exfoliază ușor și hidratează, lăsând pielea strălucitoare și netedă. În plus, din colecție face parte și un difuzor aromatic elegant din piatră de sare, care oferă un flux continuu de parfum timp de până la 5 luni. Acesta este compus dintr-un bol de sticlă și cristalele de sare de Himalaya. Parfumul transformator se deschide cu o esență condimentată de scorțișoară, ce învăluie notele centrale de fum și argilă ale tutunului, care completează elementele florale elegante de orhidee albă.

Dagmar Brusse – Creative Director: „Direcția creativă a vizualurilor The Alchemy Collection a fost absolut unică și magică. Estetica și experiența invocate sunt diferite de tot ceea ce am realizat până acum, iar esența puterii transformării este exact ceea ce am vrut să surprindem în toate imaginile. Sunt extrem de mândră de rezultate și sper că și clienții noștri le vor iubi la fel de mult ca mine.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri