Prima locatie si-a deschis portile vis-a-vis de Posta Vitan, pe Strada Lucian Blaga nr. 4. Acest prim restaurant, care a fost construit intr-un timp record de mai putin de 2 luni, a necesitat o investitie de 150.000 Euro si ofera gustoasele preparate inclusiv pentru livrare la domiciliu in zona apropiata.
Toata lumea, de la familii acasa sau colegi la serviciu, se poate bucura de o masa delicioasa, pregatita dupa reteta germana secreta dezvoltata de-a lungul celor 55 de ani de experienta. Gustul crocant si suculent al puiului este dat de selectia atenta a carnii de pui, de combinatia de condimente si verdeturi, precum si de modul unic de preparare. Meniu va include garnituri, salate si deserturi, la preturi accesibile.
Puiul la rotisor Wienerwald este pregatit foarte sanatos intr-un cuptor special, creat in exclusivitate pentru Wienerwald, care permite prepararea puiului in suc propriu, doar la aburi. Carnea de pui este intotdeauna frageda si proaspata, pentru ca Wienerwald nu utilizeaza carne congelata. De asemenea, se pune accent pe prospetimea produselor, de exemplu puiul la rotisor este pastrat doar 40 minute, la cald, dupa preparare.
Wienerwald da dovada si de flexibilitate in ceea ce priveste gustul romanilor si poate sa dezvolte foarte rapid retete noi si sa le adapteze la piata locala. Vor fi create sosuri speciale (de exemplu: cu usturoi si mustar) sau meniul va cuprinde piureul de cartofi caracteristic bucatariei romanesti, produse disponibile doar in Romania.
Atmosfera placuta si intima din restaurantele Wienerwald nu doar invita oaspetii sa isi satisfaca foamea pe loc, ci permite clientilor sa ia acasa sau la serviciu orice produs de pe meniu. Pentru cei care nu vor sa plece de acasa sau de la serviciu, livrarea la domiciliu este disponibila in zona restaurantului.
„Alegerea Romaiei pentru acest proiect a fost o alegere naturala, in contextul in care noi cunoastem piata locala de mai bine de 10 ani. Consideram ca este inca suficient loc de expansiune in domeniul restaurantelor, de asemenea, am observat apetitul foarte mare al romanilor pentru pui (consumul de pui in Romania este cu 50% mai mare decat in Germania). Acesta este primul restaurant din cele 10 pe care dorim sa le deschidem anul acesta si vom ajunge la peste 30 in urmatorii 3 ani. Toate aceste restaurante vor angaja peste 600 de oameni. Investitia initiala este de 3 milioane de euro. Wienerwald doreste sa le ofere oamenilor o alternativa pentru a-si extinde obiceiurile: consumul de mancare delicioasa, sanatoasa si servita rapid”, spune Ali Capa, Partener Wienerwald Romania.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice