Mitul 3: Suntem sub puterea celui ce ne induce hipnoza.
Nu ni se poate induce hipnoza impotriva vointei noastre. Nimeni nu poate fi influentat sa isi schimbe comportamentul dupa bunul plac al unei persoane. Daca lucrurile ar sta asa, in mod utopic, toti detinutii unei inchisori ar putea fi hipnotizati pentru a deveni cetateni model.
Mitul 4: Sub hipnoza oamenii isi destainuie cele mai adanci secrete sau temeri.
Complet neadevarat. In timpul hipnozei comportamentul nostru este cel normal. Asadar, secretele raman bine pastrate in interiorul nostru.
Mitul 5: Putem ramane blocati in hipnoza.
Nimeni nu poate ramane blocat in starea de hipnoza deoarece mintea urmareste interesele noastre. Daca ajungem intr-o stare avansata de hipnoza, la sfarsitul “sedintei” vom adormi, iar atunci cand ne vom trezi vom fi din nou constienti.
Mitul 6: Nu oricine poate fi hipnotizat.
Orice persoana poate fi hipnotizata, doar ca unii dintre noi au nevoie de mai mult timp si mai multa relaxare pentru a-si intra in stare. Indiferent cine suntem, ni se poate induce starea de hipnoza. De fapt, exista persoane care pe parcursul sedintelor nici nu realizeaza ca sunt hipnotizate, insa, in timp, observa schimbari pozitive in comportament.
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate