Greseala 1: Oamenii inteligenti nu au o viata echilibrata.
Daca rugam persoanele din jurul nostru sa rezume in cateva cuvinte ceea ce isi doresc in viata vom intalni cu precadere cuvinte precum DRAGOSTE, BANI, SUCCES, FAMILIE, RECUNOASTERE, PACE, FERICIRE etc. Toate aceste lucruri insa sunt diferite si majoritatea oamenilor isi doresc sa apara in viata lor in acelasi timp. Problema este ca majoritatea dintre noi nu ne echilibram viata asa cum trebuie pentru a le atinge la momentul potrivit.
Cu totii avem exemple in jurul nostru de carieristi de succes care se simt singuri sau oameni ce au o familie fericita insa simt un gust amar cand vine vorba de recunoasterea in viata profesionala. Fericirea inseamna echilibru.
Solutie: Atunci cand avem o viata profesionala (sau sociala, familiala) ocupata, intreaga noastra energie se concentreaza asupra acesteia si se creaza un dezechilibru. Desi concentrarea este foarte importanta, daca dorim sa facem lucrurile “ca la carte” avem nevoie de echilibru intre dimensiunea sociala si cea profesionala. Neglijarea oricarui capitol din viata noastra poate doar sa cauzeze stres sau o stare psihica negativa.
Greseala 2: Oamenii inteligenti se coplesesc singuri cu prea multe alegeri.
Iata ce au demonstrat diferite studii de marketing: cu cat i se ofera consumatorului mai multe variante de produs, cu atat el va cumpara mai putin. Pana la urma, este mult mai simplu sa alegem un produs din trei si nu din o suta, iar daca decizia cumpararii este prea greu de luat, multi oameni vor renunta. La fel se intampla si cu deciziile pe care le luam in ceea ce priveste fiecare arie din viata noastra, mai mult sau mai putin importanta.
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate