10 Octombrie 2017 publicat în Psihologie 46 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
In opinia psihologului Andra Tanasescu, frica poate fi folosita in doua directii: ca un sistem de aparare si ca o metoda de manipulare in masa, care poate hrani un monstru format din fricile altora.

Atunci cand te regasesti intr-una din situatiile de mai sus, specialistul considera ca trebuie sa iti pui urmatoarele intrebari, care te vor face sa constientizezi daca acea frica este o piedica in viata ta sau o trambulina:

  • De ce anume iti este frica?
  • Reprezinta o amenintare reala sau doar alimentezi un „monstru” care iti mananca potentialul?
  • Cat ai de gand sa ii mai permiti acestui „monstru” sa se hraneasca cu resursele tale?

* Andra Tanasescu, vicepresedinte al Asociatiei ”Generatia Iubire” si al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica INLPSI, este Psiholog, Trainer NLP si Consultant Panorama Sociala. A urmat studiile in psihologie, avand formarea in terapia de cuplu si familie. Cu experienta de instructor de dans, fiind atrasa de conexiunea dintre minte, emotii si corp, urmeaza o formare in terapia prin dans si miscare. Dupa ani de experienta in training si sustinerea evenimentelor corporate, ofera prin imbinarea psihologiei, cu NLP-ul si tehnici de constientizare si conectare corporala, o experienta completa de auto-cunoastere si evolutie personala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum îți dai seama ce stil de atașament are partenerul tău? Rugăciuni de deochi - protecție și vindecare spirituală Relații karmice ale Săgetătorului: Iubiri imposibile sau suflete pereche?

Foto homepage: Ipatov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri