Este vorba despre „Deblocarea energiei feminine”, susținut de Laura Călin, wellbeing trainer cu focus pe găsirea echilibrului ca stil de viață, în ziua de 11 octombrie, începând cu ora 17:00.
 

Timp de o oră, poți descoperi sub îndrumarea Laurei:

- Cum să îți explorezi și deblochezi energia feminină;

- Care sunt fațetele energiei feminine;

- Cum să folosești energia feminină în viața de zi cu zi;

- De ce este importantă energia feminină și cum se manifestă în viața noastră;

- Exerciții de conectare cu energia noastră feminină;

- Teste prin care poți afla care este energia ta predominantă;

- Cum poți folosi energia feminină în relații, carieră sau în domeniul creativ.

Pentru a participa la atelierul Laurei Călin, „Deblocarea energiei feminine”, organizatorii au pregătit o reducere specială pentru persoanele interesate. Pentru a benefica de această ofertă, pot trimite un email pe [email protected] cu mesajul "Doresc să particip la atelierul Laurei Călin", pentru a intra în posesia codului de reducere.

Despre Laura Călin:
Laura Călin este wellbeing trainer cu focus pe găsirea echilibrului ca stil de viață. Practică yoga de cincisprezece ani și predă de cinci ani, cu formare la Sivananda Yoga Vedanta Center (RYT 200h), o prestigioasă școală certificată de Yoga Alliance.

Alte cursuri care i-au îmbogățit experiența sunt cele de Hatha Yoga, Meditație și Pranayama la Isha Yoga Center în India.

Este Inner Coach Feminin, cu suport pe exprimarea feminității și găsirea echilibrului interior între Yin și Yang. Nu în ultimul rând, autor publicat, cartea sa - "Puterea Feminității. Arta Seducției" - fiind o carte inspirată de practicile yoghine.

De menționat că, alături de atelierul Laurei Călin, participantele mai pot lua parte și la ateliere care le ajută să gestioneze stresul eficient, să se cunoască mai bine și să se simtă bine cu ele însele. Este vorba despre atelierul de dezvoltare personală prin teatru, de Feng Shui, de stil vestimentar sau de terapie prin sunete.

HER SPACE FESTIVAL ROMANIA, cel mai important eveniment dedicat sănătății, stării de bine și stilului de viață autentic al femeilor prin conferințe și ateliere, se va desfășura între 11 și 12 Octombrie la ARCUB Gabroveni.

Biletele la eveniment sunt disponibile pe iabilet.ro, la linkul: https://m.iabilet.ro/bilete-her-space-festival-romania-limitari-vs-echilibru-101246/
Iar mai multe amănunte despre programul evenimentului: https://www.herspacefestivalromania.com/program


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri