-Se recomanda efectuarea de bai de aer in fiecare zi daca este posibil, expunandu-se corpul gol in aer liber, daca este cald sau in camere incalzite daca este frig.
-Invatati sa respirati cat mai profund, in mod ritmic, folosindu-va de intreaga capacitate a plamanilor
-Efectuati exercitii usoare de respiratie
Apa
-Incercati sa beti cat mai multa apa sau o cantitate suficienta de apa curata. Optati intotdeauna pentru apa biologica.
-Apa biologica poate fi substituita cu succes de apa de ploaie sau de zapada topita, apa de mare diluata, apa de rau, apa distilata, apa alcalina (apa vie, rezultata prin electroliza apei), de apa de legume sau de infuziile si ceaiurile din plante medicinale, fara indulcitor adaugat, prin pastrarea plantelor in apa pentru o perioada de timp de maxim opt ore.
-Daca este posibil, energizati apa inainte de a o consuma. Puteti face acest lucru energizand-o fizic, prin expunerea la soare si prin vanturare, bioenergetic, apeland la metode si proceduri speciale sau spiritual, prin slujba de sfintire a apei.
-Apa trebuie sa fie consumata incet, savurand fiecare inghititura. Incercati in acelasi timp sa va bucurati de gustul pe care il are in interiorul vostru.
-Folositi apa atat intern, cat si extern, convinse de efectele ei binefacatoare asupra organismului: comprese, bai calde, reci sau intermediare, bai de sezut, bai de abur, sauna, dusuri rapide sau prelungite, comprese, frictionari, infasari.
-Daca aveti ocazia, nu ezitati sa faceti plimbari desculti prin ape mai putin adanci. Daca va aflati acasa, profitati de baile la picioare alternand apa rece cu cea calda si invers.
Soarele
-Acordati-va luxul unor plimbari in zone luminoase incalzite de lumina soarelui si efectuati cat mai multa miscare in aceste spatii. Evitati totusi expunerea prealungita la razele solare in zilele toride de vara. Bucurati-va in schimb de soarele de primavara si toamna. Caldura molatica pe care o degaja poate face minuni pentru sanatatea organismului vostru.
-Profitati de baile de soare si expuneti-va corpul la soare dupa ce acesta a rasarit sau inainte ca acesta sa apuna, evitand orele in care caldura atinge pragul maxim.
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural