20 Februarie 2012 publicat în Sanatate 13 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O buna modalitate de a-ti pastra motivatia este aceea de a-ti reaminti constant ca urmeaza sa culegi niste beneficii de pe urma exercitiilor practicate; un nou "tu", puternic, sanatos si activ urmeaza sa iasa la suprafata.

2. Fii realist: urmareste ca obiectivele tale sa fie realizabile. Daca iti stabilesti niste standarde prea inalte, vei fi frustrat si nu vei mai dori sa continui. Totusi, nu iti propune un scop prea usor de realizat; trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei. Atunci cand atingi un obiectiv solicitant, mandria si satisfactia te vor face sa iti doresti si mai mult.

3. Stabileste pasi mici in drumul tau spre "victoria finala": daca scopul tau este sa alergi 20 de km pana la sfarsitul anului, planifica-ti obiective saptamanale sau lunare - creeaza un plan. Este mult mai usor sa atingi obiective mai mici, care, in timp, sa te ajute sa iti indeplinesti visul, decat sa dai totul deodata.

Distreaza-te

O alta cale pentru a te asigura ca iti pastrezi motivatia este sa faci exercitiile fizice distractive. Daca percepi programul zilnic de sport ca pe o corvoada, este clar ca vei incerca sa il ocolesti. In continuare iti prezentam cateva tehnici care te vor ajuta sa astepti cu nerabdare momentele de antrenament.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Metode naturale pentru calmarea tusei copilului în timpul nopții Metode practice de economisire în activitățile de zi cu zi Metode de tratament inovatoare pentru afecțiunile sistemului digestiv. Un faimos chirurg italian vorbește medicilor români despre inflamația cronică silențioasă a intestinului

1. Variaza exercitiile: daca programul tau de sport este plictisitor si repetitiv, incearca urmatoarele remedii:
- schimba zilnic numarul de serii si repetari pentru fiecare exercitiu;
- gaseste alternative exercitiilor pe care le faci (uneori, exista mai mult moduri de a realiza un exercitiu corect - aplica-le!);
- schimba ordinea exercitiilor pe care le faci pentru fiecare grupa de muschi; de asemenea, schimba ordinea grupelor de muschi pe care le vei lucra.

2. Include prietenii si familia: practicarea sportului alaturi de un partener nu face doar experienta sa fie placuta, ci te si incurajeaza sa apari la sala. Persoana potrivita are aceleasi scopuri ca si tine si isi doreste sa te ajute sa dai tot ce ai mai bun pentru a-ti atinge obiectivul.

3. Lupta cu descurajarea: daca mai sari din cand in cand peste antrenament pentru a iesi cu prietenii, nu trebuie sa te simti vinovat. Accepta-ti pur si simplu alegerea si bucura-te de ea. Sentimentele de culpabilitate nu te vor ajuta; dimpotriva, iti vor crea o stare de neajutorare si vei fi din ce in ce mai putin motivat sa exersezi. Concentreaza-te pe rezultatele pe care le-ai obtinut, nu pe cat de mult mai ai de lucrat.

10 Metode ca să faci față provocărilor unui copil capricios 5 metode naturale de a-ți întări imunitatea în această perioadă 5 metode eficiente pentru a-ți împrieteni copilul cu lectura

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri