5. Consumul de inghetata reduce riscul de cancer.
Continutul de calciu din inghetata ne ajuta si sa reducem sansele de a face cancer la colon. In afara de a fi catalizatorul unui sistem osos mai puternic, acest beneficiu al consumului de calciu face inghetata un desert benefic pentru organismul nostru.In ciuda beneficiilor pe care inghetata le are, nu trebuie sa o consumam in cantitati exagerate deoarece ea are un mare numar de dezavantaje, fiind destul de nociva pentru sanatatea organismului nostru. Putem sa ne bucuram de gustul si savoarea inghetatei, insa cu moderatie!
Foto: Sxc.hu
Foto front si main: Suzette Pauwels
Iti recomandam si:
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice