5. Consumul de inghetata reduce riscul de cancer.
Continutul de calciu din inghetata ne ajuta si sa reducem sansele de a face cancer la colon. In afara de a fi catalizatorul unui sistem osos mai puternic, acest beneficiu al consumului de calciu face inghetata un desert benefic pentru organismul nostru.In ciuda beneficiilor pe care inghetata le are, nu trebuie sa o consumam in cantitati exagerate deoarece ea are un mare numar de dezavantaje, fiind destul de nociva pentru sanatatea organismului nostru. Putem sa ne bucuram de gustul si savoarea inghetatei, insa cu moderatie!
Foto: Sxc.hu
Foto front si main: Suzette Pauwels
Iti recomandam si:
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9