In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal - www.homeaerobic.com.
Mihaela Murgu - Fitness si Nutritie - Expert Garbo
10 ALIMENTE CARE CRESC IMUNITATEA
1) CARNEA ROSIE este o sursa bogata de proteine si minerale (fier, zinc, crom, seleniu) de care sistemul imunitar are nevoie pentru a functiona eficient; ajuta atat la vindecarea rapida a bolilor, cat si la refacerea organismului in perioada de convalescenta.
2) OUL este o sursa de proteine de cea mai inalta calitate ( cu toti cei 8 aminoacizi esentiali), vitamine antioxidante (A si D) si minerale (fier, seleniu, zinc). In cazul unei infectii, pierderile proteice accelerate pot fi compensate rapid daca dieta alimentara contine oua.
3) ARDEIUL GRAS indiferent de culoare si morcovii contin cantitati mari de betacaroten, fitonutrient cu proprietati antioxidante care protejeaza celulele impotriva modificarilor nocive produse de radicalii liberi. Provitamina A stimuleaza productia de anticorpi si mentine integritatea pielii si mucoaselor.
4) KIWI este fructul cel mai bogat in vitamina C, cu efect antioxidant si de crestere a rezistentei la boli.
5) IAURTUL si produsele lactate acide cu fermentii vii cresc intensitatea raspunsului imun la o serie de bacterii si virusi.
6) PESTELE GRAS (somon, ton, sardine) este bogat in acizi grasi esentiali omega-3 cu rol antiinflamator; acestia reduc inflamatia acuta si stimuleaza procesele imunitare necesare apararii organismului.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?