Daca pana nu demult se credea ca vinul rosul este bun doar pentru prepararea vanatului si pentru a incalzi atmosfera in timpul unei intalniri romantice, specialistii au aratat ca licoarea are si multiple beneficii pentru sanatate.
Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Complutense din Madrid, vinul rosu poate scadea nivelul colesterolului din sange. Astfel, participantii la cercetare care nu aveau probleme cu nivelul colesterolului si care au consumat suplimente alimentare care aveau la baza vinul rosu au constatat ca nivelul colesterolului LDL - supranumit "colesterolul rau" - a scazut cu aproximativ 9%.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Foto homepage: Sxc.hu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară