28 Martie 2013 publicat în Sanatate 21 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.

Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.

Un singur baton de ciocolata consumat zilnic influenteaza activitatea creierului in mod direct, putand scadea considerabil riscul de a face atac cerebral, arata un studiu recent, realizat de specialistii britanici.

Cercetari anterioare in acest sens au aratat ca benefica pentru creier, in cazul in care este consumata cu moderatie, este ciocolata neagra, insa acest studiu recent, publicat in revista Neurology, arata in premiera ca orice tip de ciocolata actioneaza asupra vaselor de sange.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri