Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.
Un singur baton de ciocolata consumat zilnic influenteaza activitatea creierului in mod direct, putand scadea considerabil riscul de a face atac cerebral, arata un studiu recent, realizat de specialistii britanici.
Cercetari anterioare in acest sens au aratat ca benefica pentru creier, in cazul in care este consumata cu moderatie, este ciocolata neagra, insa acest studiu recent, publicat in revista Neurology, arata in premiera ca orice tip de ciocolata actioneaza asupra vaselor de sange.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Foto homepage: Shutterstock
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară