Un studiu recent a demonstrat, insa, ca obisnuim sa mancam mai mult atunci cand suntem fericiti sau, cel putin, binedispusi, decat atunci cand suntem tristi.
Pana in prezent a fost in voga teoria potrivit careia oamenii mananca in exces pe fondul unor trairi negative, precum depresia, plictiseala, singuratatea sau starea de anxietate.
Dar un grup de cercetatori a descoperit ca persoanele care mananca pe fond emotional consuma mai multe alimente nesanatoase si bogate in calorii atunci cand sunt fericite decat atunci cand sunt macinate de griji si suparari.
Practic, oamenii ale caror obiceiuri alimentare sunt puternic influentate de starea lor de spirit consuma produse cu mai multe calorii atunci cand sunt binedispusi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară