Pe dr.Vera Daghie, Expert Garbo, o gasiti pe site-ul www.dietepersonalizate.ro.
In urma cu 13 ani, dupa nasterea baietelului ei, Vera cantarea 101 kg. Atunci a fost momentul in care a creat prima dieta personalizata, un regim de viata adaptat personalitatii ei si modului ei de a fi. Si a reusit! Nu a fost usor, dar cand acul cantarului i-a indicat 53 kg dupa 8 luni si jumatate, fiind totodata intr-o perfecta stare fizica, psihica si spirituala, a inteles ca daca ai o motivatie puternica, e imposibil sa nu reusesti. In definitiv, motivatia reprezinta 70-80% din reusita unei diete.A urmat o lunga perioada de specializare in domeniul nutritiei si al sanatatii, pentru ca astazi sa creeze pentru pacientii ei diete personalizate de succes. In cei 8 ani de cand practica aceasta meserie, nu a existat niciun pacient care sa tina dieta personalizata Vera Daghie si sa nu aiba rezultate!
Dr. Vera Daghie isi doreste sa va indrume spre adoptarea unui stil de viata sanatos si sa va motiveze in lupta cu kilogramele.
6 SURSE importante de PROTEINA VEGETALA
Trebuie sa stii ca organismul are mare nevoie de proteine , iar o carenta ar putea duce la probleme serioase de sanatate. Dr. Vera Daghie, consilier in probleme de nutritie, ne spune care sunt cele mai bune surse de proteine vegetale.
SOIA
Soia are la fel de multe proteine si de aceeasi calitate precum carnea. Mai mult, soia contine fier, vitamina B, fibre, acid omega.
STIATI CA! Aduce multe beneficii orhanismului: scade colesterolul rau (LDL), este anticancerigena, scade tensiunea arterial, regleaza nivelul glicemiei (mai ales in cazul celor cu diabet zaharat), creste sitemul imunitar, are efecte bune asupra tiroidei si in osteoporoza
CEREALELE INTEGRALE
Cereale integrale contin 12 g de proteine/100 g. Continutul de fibre este principalul argument in favoarea consumului de cereale integrale, dar si vitaminele din complexul B, antioxidanti, fier, zinc, magneziu si cupru.
STIATI CA! Graul, orezul, porumbul, orzul, secara, meiul, semintele si taratele de cereale au in compozitia lor cantitati importante de proteine. Acestea pot fi consumate ca atare sau cu lapte (de origine animala sau soia) in fiecare dimineata. Un astfel de start la micul dejun iti va asigura energia pentru intreaga zi.
ALGELE
Algele contin 6,2 g proteine/100 g. In plus, algele sunt foarte bogate in minerale si oligoelemente enzime, vitamine.
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural