Foto: Shutterstock.com; usturoi
Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit. Peste usturoiul pisat se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile.
In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament. Picaturile pot fi luate cu 50 ml lapte sau apa inainte de fiecare masa, dupa acest program:
In primele zile ale curei se poate sa observati reactii ale organsimului cum ar fi roseli ale pielii, ameteli sau dureri de stomac. Multe dintre acestea se datoreaza efectului de detoxifiere pe care il are usturoiul asupra organismului.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri