Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani si publicat in Journal of Food Science, ceaiul verde, patrunjelul si spanacul ii pot ajuta, de asemenea, pe oameni sa scape de respiratia neplacuta cauzata de consumul de usturoi.
Respiratia neplacuta de dupa consumul de usturoi este cauzata de unul dintre compusii care se regasesc in acesta - sulfura de metil alil -, care nu poate fi metabolizat in timpul digestiei, astfel ca este eliminat din corp prin intermediul respiratiei si al transpiratiei.
Citeste integral articolul pe 9am.ro
Foto homepage: consum mar, Shutterstock
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9