IN ACEST ARTICOL:
Sanatatea nu este o stare, ea este un proces care trebuie in permanenta mentinut. Cu alte cuvinte, de sanatate trebuie sa ne ingrijim zi de zi, prin alegerile pe care le facem, prin alimentatia pe care o preferam, prin stilul de viata.

Alimentatia reprezinta un pilon de baza in ceea ce priveste mentinerea sanatatii si preventia multor boli. Se cunoaste deja faptul ca multe alimente prezinta numeroase beneficii pentru sanatate, dar stiati ca unele alimente isi pot potenta efectele in combinatie cu altele?

Mergand pe firul acestei realitati, nutritionistii recomanda o combinatie de alimente active asupra imunitatii, care va ajuta sa infruntati starile de oboseala si suprasolicitare si sa va mentineti functiile sistemului imunitar.

Acceleratorul IMUNITATII: miraculoasa combinatie care iti mentine sanatatea

Va propunem sa descoperiti o combinatie miraculoasa privind efectele asupra sanatatii si imunitatii, care combina mai multe alimente si extracte ce va ajuta organismul sa se mentina sanatos, dar si sa lupte impotriva multor boli.

Denumit si “acceleratorul imunitatii”, acest preparat creste tonusul imunitar, dar si functiile multor organe, prezentand atat efecte anticancerigene, cat si de intinerire si regenrare. Acceleratorul imunitatii protejeaza creierul, inima si vasele, ficatul, rinichii si intreg sistemul digestiv.

Ingredientele de care aveti nevoie:

  • Un borcan de miere de albine;
  • Un borcan de miere de manuka;
  • O jumatate de kilogram de miez de nuca;
  • 3 lamai;
  • O jumatate de radacina de ghimbir;
  • O lingurita cu varf de scortiosara pudra;
  • 5 lingurite de propolis granule;
  • O lingurita ulei de canepa;
  • O lingurita ulei de catina

Se spala si se storc bine lamaile. Se curata apoi jumatatea de radacina de ghimbir, se taie marunt si se piseaza. Miezul de nuca se da prin rasnita pana se obtine o pudra.

Se amesteca apoi zeama de lamaie, nuca macinata, radacina de ghimbir pisata cu restul ingredientelor. Se amesteca bine, apoi se pun intr-un borcan si se depoziteaza in debara sau camara, la loc umbrit si racaoros. Este important sa nu patrunda lumina acolo unde depozitati preparatul, caci uleiurile interactioneaza cu razele luminoase si isi pierd din proprietati. Fiind in cantitate mica fata de restul ingredientelor, uleiurile nu vor fi resimtite la gust si nu vor produce greata.

Foto: ulei, miere, lamaie si ghimbir - shuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri