5. MIT: Painea neagra este intotdeauna mai buna decat cea alba.
REALITATE: Painea neagra poate avea coloranti adaugati fara sa fie superioara din punct de vedere nutritional painii albe. Profesorul Michael Oakes de la Universitatea Scranton ne sfatuieste sa cautam pe ambalajul painii cuvintele: “cereale integrale”, sau “100% din grau integral”. Asta inseamna ca painea este facuta din grau nerafinat care contine de doua ori mai multe fibre si contine de asemenea seleniu, potasiu si magneziu.
Te invitam la ThinkFood! Un eveniment care se doreste a fi nu doar un spatiu pentru dezbateri relevante despre hrana si alimentatie, ci si unul in care se deslusesc mituri si se infrunta fricile despre hrana. De aceea, sunt aduse in fata voastra miturile alimentare ale consumatorului modern si contraargumentele specialistilor. Mai multe detalii despre evenimentele ThinkFood pe www.thinkfood.ro
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural