5. MIT: Painea neagra este intotdeauna mai buna decat cea alba.
REALITATE: Painea neagra poate avea coloranti adaugati fara sa fie superioara din punct de vedere nutritional painii albe. Profesorul Michael Oakes de la Universitatea Scranton ne sfatuieste sa cautam pe ambalajul painii cuvintele: “cereale integrale”, sau “100% din grau integral”. Asta inseamna ca painea este facuta din grau nerafinat care contine de doua ori mai multe fibre si contine de asemenea seleniu, potasiu si magneziu.
Te invitam la ThinkFood! Un eveniment care se doreste a fi nu doar un spatiu pentru dezbateri relevante despre hrana si alimentatie, ci si unul in care se deslusesc mituri si se infrunta fricile despre hrana. De aceea, sunt aduse in fata voastra miturile alimentare ale consumatorului modern si contraargumentele specialistilor. Mai multe detalii despre evenimentele ThinkFood pe www.thinkfood.ro
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9