4 Martie 2019 publicat în Sanatate 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Pentru a nu fi dezamăgit de așteptări nerealiste este bine să avem informații cât mai detaliate înainte de efectuarea tratamentului de albire.

Nu toate petele pot fi îndepărtate

Odată cu înaintarea în vârstă smalțul dentar se subțiază, iar dentina gălbuie de dedesubt devine mai ușor vizibilă prin smalț, dinții părând îngălbeniți. Albirea dentară nu are efecte spectaculoase în acest caz. La fel și în cazul dinților al căror nerv a murit și care capătă o culoare maronie din interior, albirea nu are efect deoarece acționează doar asupra stratului superficial de smalț.

“Din păcate, procedura de albire nu poate șterge nici efectele firești ale îmbătrânirii, nici pe cele ale obiceiurilor nocive asupra dinților de-a lungul vieții. Cu cât mai bine am avut grijă de dinți, cu atât rezultatele sunt mai bune. Un pacient care a respectat controalele regulate la stomatolog și a avut o bună igienă orală, evitând colorarea danturii, va obține cele mai bune rezultate după albire”, spune doamna doctor Mihaela Dan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. INTERVIU Simona Gherghe: În parentingul conștient, nu există pedepse, dar asta nu înseamnă că nu trebuie stabilite limite și reguli. Care este cel mai valoros lucru pe care vedeta TV îl oferă copiilor săi Ana Barbu, consultant în somn și om de televiziune: Toți copiii pot avea nopți foarte bune! Mama epuizată este un mit care trebuie să apună cât de curând Urări la mulți ani zi de naștere - Mesaje pentru copii

Nu oricine este un candidat potrivit pentru albire

Pentru marea majoritate a oamenilor albirea dentară poate funcționa aducând îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește aspectul dinților. Cu toate acestea, există unele cazuri în care pacienții nu sunt adecvați pentru tratament: cei care care au lucrări, cum ar fi coroane sau punți dentare, fațete dentare sau plombe.

"În cazul în care există coroane sau plombe, culoarea acestora va rămâne neschimbată după procedura albire. Din fericire, există o soluție: uneori acestea pot fi schimbate după tratament și adaptate culorii noului zâmbet. De obicei, acest lucru se face numai pentru dinții din față, deoarece aceștia sunt vizibili atunci când zâmbim", explică doamna doctor Mihaela Dan.

Back to School: 10 cărți care vă vor ajuta copilul să înțeleagă mai bine lumea înconjurătoare Fii tu bine în interior și totul se va rezolva de la sine în exterior Citate despre familie și copii: Expresii pentru iubirea și unitatea familială

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie şi ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 21 ani Universitatea de Medicina şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Facultatea de Stomatologie, completandu-şi studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodonţie şi ortopedie dento-faciala. Dorinţa de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in ţara şi in strainatate, precum şi infiinţarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT.  Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Foto homepage: By kurhan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri