La inceput au fost filmele SF in care apareau unele dispozitive menite sa produca orgasme instantanee: in “Sleeper”, filmul lui Woody Allem – orgasmatronul, in comedia Orgazmo a regizorilor Trey Parker si Matt Stone – arma producatoare de orgasm si in Barbarella - orga muzicala care o facea pe aceasta sa ajunga de la placere direct in al noualea cer. Pura fictiune si imaginatie bogata, veti spune probabil! Stiinta chiar nu le poate face pe toate si in orice caz ne poate ajuta cu nimic atungi cand vine vorba de atingerea orgasmului. Chiar asa sa fie? Minunile tehnologiei au patruns acolo unde nici cu gandul nu ne-am fi gandit. Oamenii de stiinta au inventat un dispozitiv mai mult decat real, numit orgasmatron, testat si functionabil, al carui scop este acela de a produce orgasm si placere sexuala deosebita prin simpla manevrare a unei telecomenzi cu butoane.
Doctorul Stuart Meloy nu si-a propus niciodata sa studieze producerea orgasmelor. Descoperirea sa a fost una accidentala. In 1998, dorind sa trateze durerile cronice de picioare pe care o pacienta sa le acuza, Stuart Meloy a implantat electrozi in coloana vertebrala a acesteia. Spre surprinderea sa, reactia femeii nu a fost cea scontata. Geamatul acesteia nu a fost cauzat de durere, ci... de placere.
La momentul actual, cu aprobarea autoritatilor de sanatate din Statele Unite se fac testari clinice ale dispozitivului electronic, producator de orgasme instantanee, dorindu-se ca acesta sa vina in ajutorul femeilor care se confrunta cu probleme de natura sexuala si si-au pierdut capacitatea de a avea un orgasm. Cum functioneaza insa mecanismul minune? Dispozitivul se amplaseaza pe piele, chiar in talie. Doi electrozi sunt amplasati in zona dintre sira spinarii si maduva spinarii si atasati de nervii responsabili de producerea placerii sexuale.
O telecomanda cu butoane permite femeilor sau partenerilor acestora sa opreasca sau sa porneasca impulsurile electrice si sa regleze durata si intensitatea orgasmului. Plasati in locul potrivit, electrozii interactioneaza cu diverse retele nervoase, printre care anumiti nervi ai pelvisului. Stimularea acelor nervi declanseaza semnale ale placerii in acea parte a creierului care proceseaza informatia transmisa de organele sexuale. Femeile care au folosit experimental acest dispozit au declarat ca placerea fizica este cat se poate de autentica, similara celei in care sunt stimulate vaginul si clitorisul.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară