4. Umflarea ganglionilor din vecinătate – aceștia fiind prima barieră în calea bacteriilor, cu rol în apărarea organismului.
5. Senzație de dinte mai înalt – aceasta este percepută dacă strângem dinții, în cazul în care durerea ne permite să facem acest lucru.
6. Febră și stare generală alterată – ca și în cazul altor infecții, unele abcese dentare mai severe pot fi însoțite de creșterea temperaturii corpului și modificarea stării generale.
***
Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 21 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT. Mai multe informatii sunt disponibile aici.
Foto fr si main: By YAKOBCHUK VIACHESLAV /Shuttterstock
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn