Porumbul are si rol diuretic, fibrele din compozitia sa contribuind la reglarea tranzitului intestinal si la prevenirea bolilor digestive. Consumat in mod frecvent, porumbul duce la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea cancerului de colon. Datorita faptului ca nu contine gluten, porumbul este indicat si in dieta celor care sufera de boala celiaca.
Atentie! Nu este tocmai recomandat consumul boabelor de porumb nepreparate, caci in stare cruda porumbul poate produce alergii. De asemenea, studiile recente arata ca porumbul modificat genetic poate avea repercusiuni drastice asupra organismului, afectand fertilitatea si ducand la imbolnavirea ficatului si a rinichilor. Evitati sa consumati porumb modificat genetic!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri