Am primit in casuta de e-mail urmatorul mesaj: 'A sosit in sfarsit vara si odata cu ea au inceput sa apara fructele si legumele de culoare... neagra. Aceste fructe si legume de culoare neagra contin... un colorant polifenolic numit Resveratrol, adica de departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut!'
- Insa persoanele care au in acest moment cancer le sfatuiesc sa se abtina de la folosirea strugurilor negri (cresc nepermis de mult glicemia si pot scadea drastic imunitatea acelor persoane) si a oricaror alimente neagra dar acre (coacaze) sau insuficient coapte, deoarece acestea induc aciditate in organism, factor major stimulator al dezvoltarii tumorale. Retineti aceste precautii esentiale! Acestora din urma le recomand sucul de varza rosie, dudele, ciresele, corcodusele negre, afinele..."
Mesajul se incheie cu urmatoarea urare: „Va doresc numai bine si sa ne bucuram de acest factor NEGRU pentru sanatatea noastra !” Semneaza „cu drag, Dr. Marginean Calin”.
Sincer, pe mine acest mesaj m-a convins sa trec la o cura serioasa cu suc de varza rosie!
lte articole pe aceeasi tema:
Un vin romanesc previne cancerul
Resveratrolul, antioxidantul din vinul rosu
Despre Resveratrol pe Wikiepedia
Foto main: Andrea.Pacheco
Foto front: thebittenword.com
Jullie S.
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice