IN ACEST ARTICOL:
Am primit in casuta de e-mail urmatorul mesaj: 'A sosit in sfarsit vara si odata cu ea au inceput sa apara fructele si legumele de culoare... neagra. Aceste fructe si legume de culoare neagra contin... un colorant polifenolic numit Resveratrol, adica de departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut!'
- Insa persoanele care au in acest moment cancer le sfatuiesc sa se abtina de la folosirea strugurilor negri (cresc nepermis de mult glicemia si pot scadea drastic imunitatea acelor persoane) si a oricaror alimente neagra dar acre (coacaze) sau insuficient coapte, deoarece acestea induc aciditate in organism, factor major stimulator al dezvoltarii tumorale. Retineti aceste precautii esentiale! Acestora din urma le recomand sucul de varza rosie, dudele, ciresele, corcodusele negre, afinele..."

Mesajul se incheie cu urmatoarea urare: „Va doresc numai bine si sa ne bucuram de acest factor NEGRU pentru sanatatea noastra !” Semneaza „cu drag, Dr. Marginean Calin”.

Sincer, pe mine acest mesaj m-a convins sa trec la o cura serioasa cu suc de varza rosie!

lte articole pe aceeasi tema:

Un vin romanesc previne cancerul

Resveratrolul, antioxidantul din vinul rosu

Despre Resveratrol pe Wikiepedia

Foto main: Andrea.Pacheco

Foto front: thebittenword.com

Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri