Numarul Sanatatii 4 ( cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31) - De o sanatate multumitoare pot avea parte si persoanele nascute sub influenta numarului 4 daca isi menajeaza trupul si nu uita de moderatie. De regula, au o capacitate de rezistenta destul de ridicata in fata bolilor si chiar daca par firave ca si constitutie se bucura de un organism puternic. Se imbolnavesc greu, insa atunci cand se imbolnavesc se refac cu dificultate. Pericolul care ii paste este reprezentat de bolile neobisnuite, ciudate, care pot fi diagnosticate si vindecate cu greu.
De asemenea, incidentele stupide le pot provoca ranirea corporala. Hipersensibili, trebuie sa invete sa-si gestioneze starile emotionale. Depresia, durerile de cap, schimbarile bruste de stare, melancolia.. acestea reprezinta un real pericol pentru sanatatea lor psihica si mentala. Firi creative si perfectioniste, au tendinta de a deveni workaholice. In intelesul rau al cuvantului… Se recomanda relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante!
Numarul Sanatatii 5 ( cei nascuti in zilele de 5, 14, 23) – Unul din punctele sensibile ale numarului 5 este cel al sistemului nervos. Persoanele a caror conditie de sanatate este caracterizata de acest numar se pot confrunta destul de frecvent cu insomnii, stari de oboseala si epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitate mentala intensa care ii conduce uneori la extenuare. Totodata racesc cu usurinta si sunt predispuse alergiilor si anumitor boli ce tin de piele si sange. Ulcerul, anumite afectiuni ale bilei, boli metabolice precum diabetul nu sunt nici ele excluse de pe lista neagra. O parte din aceste afectiuni pot fi prevenite prin odihna si un stil de viata mai putin solicitant. Evitati sa consumati dulciuri si produse alimentare ce contin cofeina in exces!
Numarul Sanatatii 6 ( cei nascuti in zilele de 6, 15, 24) – Chiar daca au tendinta de a fi ipohondrii si de a-si exagera afectiunile, cei nascuti intr-o zi ce sta sun semnul cifrei 6 se bucura de o stare de sanatate destul de buna, chiar buna am putea spune. Infectiiile nu-i ocolesc insa, mai ales cele la nivelul nasului, gatului si la nivelul plamanilor. Raceala, gripa, febra… acestea sunt probleme cu care se confrunta in mod frecvent, insa nu reprezinta un pericol real pentru sanatate. Femeile cu un sistem imunitar mai slab trebuie sa fie foarte atente la sanatatea sanilor lor si la cea a organelor genitale interne. Partea inferioara a abdomenului este de asemenea un punct vulnerabil al acestor persoane. Spre batranete, hipertensiunea, palpitatiile si bufeurile devin probleme constante.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice