Mamaliga este si ea de doua feluri: pripita si fiarta. Pe cea pripita o mananca mai mult orasenii si se prepara punand malai putin cate putin in apa sarata fierbinte, asa incat ea sa fiarba in mod egal. Fierberea dureaza mai putin decat la mamaliga vartoasa, preferata mai mult la
Terciul de malai este mamaliga pe jumatate lichida mancata cu placere de copii cu felii de branza ori zeama de prune.
Pasatul este tot un fel de terci, insa malaiul din care e facut este mai grunjos, mai are si mai tare la fir.
Cocolosul sau bulzul se face din branza invelita in mamaliga si coapta pe carbuni. In unele locuri, malaiul se amesteca cu dovleac fiert.
Mai multe despre proprietatile miraculoase ale mamaligutei puteti afla aici.
Foto front si main: Wikipedia
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară