Cel mai interesant sezon al anului în materie de modă și stil este aici: sezonul fustelor de piele ecologică! În toamna 2024, fustele din imitație de piele ne încântă care mai de care cu variantele lor moderne, elegante, versatile, ca o declarație de stil care poate fi adaptată pentru mai toate ocaziile.

Poți purta fustele din piele ecologică cu cămăși, cu bluze cosy și pulovere voluminoase sau cu body-uri și malete mulate (iar peste maletă sau helancă un blazer suprapus sau un sacou arată minunat!), iar ca încălțăminte le poți asorta cu o pereche elegantă de pantofi sau cizme cu toc sau cu o pereche de botine casual chic sau sneakerși.

Ca tendințe dominante, putem observa o prevalență a fustelor de piele ecologică midi reinterpretate, în defavoarea lungimilor clasice mai scurte asociate unor astfel de fuste. Imaginația este limita când vine vorba de a crea un outfit cu aspect ușor luxos având ca piesă vestimentară de bază o fustă din imitație de piele. Iată 10 modele și tipuri de fuste de piele ecologică care se poartă în toamna 2024:

DESCHIDE PREZENTAREA

Mi-am făcut un obicei din a spune cele mai crude adevăruri în glume și metafore. Poate că uneori acestea par a fi ascunse în spatele unei formule sofisticate, dar, în esență, sunt simple. Acest lucru este valabil...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri