Nu există toamnă în modă fără fustele în carouri, această piesă vestimentară atât de îndrăgită pentru versatilitatea ta și caracterul său atemporal. Fustele în carouri nu se vor demoda niciodată și îmbina cu brio eleganța retro-clasică cu aerul contemporan și modern. Poți obține și tu un outfit cu personalitate și stil în toamna 2024, optând pentru o fustă în carouri pe care o poți asocia cu un pulover gros, botine sau cizme cu toc, peste care poți suprapune un palton supradimensionat.

Tendințele sunt permise în toamna 2024, începând cu tartanul scoțian, continuând cu imprimeurile gingham (vărgate) și continuând cu fustele mini în carouri, midi sau chiar maxi. În sezonul de toamnă 2024, designerii au mizat îndeosebi pe tonurile de pământ și contrastul alb-negru, dar întâlnim și patternuri de carouri în nuanțe mai puternice, electrice, precum roșu, albastru și galben muștar sau galbenul ars al dovlecilor de toamnă.

Iată 10 modele de fuste în carouri din care te poți inspira în alegerea unei fuste de toamnă perfecte pentru tine:

DESCHIDE PREZENTAREA

Mi-am făcut un obicei din a spune cele mai crude adevăruri în glume și metafore. Poate că uneori acestea par a fi ascunse în spatele unei formule sofisticate, dar, în esență, sunt simple. Acest lucru este valabil...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri