IN ACEST ARTICOL:

Salopetele casual, deosebit de confortabile, cu un aspect mai larg sau mai lejer, pot reprezenta o opțiune demnă de luat în seamă în sezonul rece.

DESCHIDE PREZENTAREA

Salopetele au devenit o piesă vestimentară must-have și ultimele sezoane le-au adus puternic în centrul atenției. Cele elegante, care pot fi purtate cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc, ne încântă în continuare cu diversitatea și frumusețea lor, dar noutatea sezonului toamnă-iarnă 2024 o reprezintă salopetele în stil casual sau casual sport, cele foarte apropiate de forma inițială a salopetelor. Astfel, salopetele casual, deosebit de confortabile, cu un aspect mai larg sau mai lejer, pot reprezenta o opțiune demnă de luat în seamă în sezonul rece.

Salopetele casual - un trend perfect pentru a crea o ținută all-over effortless

De obicei, sunt confecționate din materiale comode și naturale precum bumbacul sau denimul, acoperă o bună parte în piele – ceea ce le face perfecte în zilele reci sau friguroase, și obții ușor cu ajutorul lor un look chic, dar relaxat în același timp.

De multe ori, salopetele casual ale toamnei 2024 vor avea o croială oversize, dar și regular fit și nu trebuie să îți faci prea multe griji în privința felului în care le poți accesoriza sau integra într-o ținută. Mai ai nevoie doar de o pereche de adidași, sneakerși sau ghete în stil masiv, și vei obține un look confortabil, dar cool și destins în același timp. Pentru a înțelege acest trend, ți-am pregătit pentru exemplificare 10 modele de salopete casual:


Mi-am făcut un obicei din a spune cele mai crude adevăruri în glume și metafore. Poate că uneori acestea par a fi ascunse în spatele unei formule sofisticate, dar, în esență, sunt simple. Acest lucru este valabil...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri