-
Valeriu Popa este cel mai cunoscut vindecator roman
Valeriu Popa a fost un om complex, care a inteles ca la baza consecintelor umanitatii, sta gandurile pe care omul le propaga in Univers. Altfel spus suntem exact ceea ce gandim, iar ceea ce gandim exact acele lucruri vom atrage in viata noastra. Din aceastã perspectivã, boala este o consecinta a intreruperii legaturii subtile, energetice dintre om si Divinitate, omul, prin Liber Arbitru alege sa se pozitioneze in situatii Egocentrice.
Crezul personal al lui Valeriu Popa era ca orice afectiune poate fi invinsa prin regim alimentar, indepartarea toxinelor din organism, prin schimbarea modului de gandire si prin intoarcerea pacientului la forma initiala: simbioza cu natura si descoperirea Divinului.
Mai multe informatii aici: https://fymaaa.blogspot.ro
-
Pavel Kozak
Pavel Kozak, o personalitate marcanta a timpurilor noastre care in tinerete suferind de o boala cronica de piele, a avut tenacitatea si perseverenta de a cauta raspunsuri pentu ameliorarea suferintelor.
Printr-o munca tenace de cercetare si experiment, scolit si primind informatii de la personalitati medicale si farmaceutice de renume, si cu sclipirile unei genialitati personale, in decursul timpului a descoperit si pus la punct metoda care ii poarta numele.
Mai multe informatii aici: https://www.remediile-dr-kozak.ro
-
Prof. Stefania Cory Calomfirescu
Prof. Stefania Cory Calomfirescu a primit medalia de aur a mileniului din partea Universitatii Cambridge (ian. 2001), fiind aleasa si in Consiliul Director al prestigioasei institutii britanice. Posesoare a doua certificate de inovator, autoare a 8 tratate de neurologie, sefa Clinicii de Neurologie din Cluj Napoca este primul medic din lume care a scris un tratat despre edemul cerebral. In plus, medicul roman a primit si medalia de onoare a mileniului din partea Institutului Biografic American, fiind numita si in conducerea acestei unitati.
-
Dr. Maria Georgesc
Dr. Maria Georgescu, eleva profesorului Ana Aslan si director al institutului cu acelasi nume, a avut o serie de pacienti celebri: Charlie Chaplin, Leonid Brejnev, Iosip Broz Tito, J.F. Kennedy, Charles de Gaulle, presedintii Suharto si Ferdinand Marcos, generalul Augusto Pinochet (1993), printul Agacan (cu sotia), contele Olivetti, contesa Zwarowskzy, etc.
-
Sandu Popescu
Sandu Popescu din Oradea, este primul fizician din lume care a reusit teleportarea unei particule. O aplicatie a acestei inventii: criptografia, transmiterea mesajelor secrete. Acest eveniment epocal a avut loc in 4 iulie 1997, in laboratoarele din Bristol (Anglia) ale celebrei firme "Hewlett Packard". Pe vremea lui Ceausescu, Sandu Popescu a reusit "performanta" de a fi somer in Romania!
-
Ioan Davidoni
Ioan Davidoni, un banatean sarac material dar bogat in idei geniale, este un exemplu relevant pentru modul in care ne pierdem cea mai mare bogatie: inteligenta si inventivitatea. Angajat al fabricii de sticla din Tomesti (Timis), pentru care a realizat, in cativa ani, 45 de inventii si inovatii, el a fost disponibilizat cand a indraznit sa-si ceara drepturile (o parte din cele 4,3 miliarde de lei economii aduse fabricii la nivelul anului 1995, adica… de 4 ori greutatea sa in aur!) si apoi a fost reangajat ca muncitor "din mila"!!! Ulterior, Ioan Davidoni a mai realizat doua inventii de exceptie: un recuperator de pelicula de titei si pantofi magnetici antistres ce pot asigura o longevitate de peste 100 de ani. Prima inventie valoreaza miliarde de dolari in Vest, a doua a inregistrat-o inutil la OSIM, pentru ca atat chinezii, cat si americanii i-au furat si folosit inventia cu un profit imens. De exemplu, in SUA s-au vandut peste 10 milioane de perechi, cu un profit de peste 1 miliard de dolari! In acest timp, statul roman ignora in continuare o inventie, cu adevarat de miliarde!
-
Carol Przybilla
Carol Przybilla a inregistrat in 1991 la OSIM brevetul unui aparat bazat pe inventia sa mai veche, neconcretizata nici pana acum. Intre timp, principii incluse in tehnologia aparatului au fost utilizate in realizarea hiperboloidului inginerului rus Garin, cu aplicatii militare malefice… Carol Przybilla a mai realizat si alte inventii deosebite: turbina cu combustie interna (1958, vanduta de statul roman firmei General Motors), termocompresor frigorific cu circuit inchis (1959), motor eliptic, fara biela (vanduta Japoniei si folosita in celebrele motociclete japoneze), arma defensiva antitanc (anii `90).
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri