Acţiunile acestei asociații se îndreaptă în mod special pentru copii bolnavi de cancer şi leucemie, bătrânii străzii, copii străzii, familii sărace cu mulţi copii, mame văduve, copii orfani, bătrâni singuri ci neputincioşi.
Sperață pentru România s-a implicat recet în cazul adolescentei Andreea Bogdan, o frumoasă tânără de numai 17 ani din Hârșești (Ștei, județul Bihor) care este diagnosticată ca având tumoră rinofaringiana osoasa gradul 4.
Vindecarea tinerei depinde acum de ajutorul vostru, al nostru, al oricui care își permite să doneze cât de puțin pentru săntatea Andreei.
Din nefericire tratamentul adolescentei nu se poate efectua în România, ci la o clinică din Turcia, unde deja tânăra este tratată cu citostatice. Ca să poată duce tratamentul cu succes, Andreea mai are nevoie de încă 20.000 de euro, bani pe care familia fetei nu numai că nu îi au, dar nici măcar nu pot visa să îi dobândească în vreun fel.
Dar, despre ce familie vorbim? Andreea are încă opt frați. Tatăl ei a decedat în urma unui cancer pulmonar în urmă cu patru ani și mama nu mai poate face față nici cheltuielilor zilnice. Mai mult, una dintre surorile Andreei, mai mică, suferă și de un handicap permanent – este surdomută – și de epilepsie. Acolo, necazurile sunt multe și par insurmontabile.
Laura, sora mai mare a Andreei, este cea care a preluat greutățile familiei și încearcă să își ascundă cu greu disperarea. Situația sorei sale Andreea o apasă mai greu ca o piatră de moară, iar faptul că nu mai are soluții o aduce la limita de jos a nervilor săi multîncercați.
”De aici încolo nu mai avem nimic, nu mai avem ce să vindem, nu mai avem la cine să apelam, nu avem de unde să mai împrumutăm… Acum ne bazăm doar pe bunătatea voastră, ne bazăm pe gestul celor care își fac milă de tinerețea ei. Vă mulțumim pentru donațiile primite până acum! Cei care nu ați donat încă… nu treceți nepăsători pe lângă necazul nostru. Hai să fim toți bunul samaritean din poveste”, spune, cu lacrimi în ochi, Laura, sora mai mare a Andreei.
Drama frumoasei Andreea
Chinul Andreei a început anul trecut. Pe atunci, se presupunea că are niște ganglioni inflamați din cauza unei răceli, lucru pentru care I s-au administrat diverse tratamente. Totul a fost, însă, inutil, ganglionii nu dădeau înapoi. După un an de tratamente, Andreea a constatat că ganglionii îi provoacă dureri din ce în ce mai mari. Nu mai putea fi vorba de vreo răceală, la mijloc era ceva serios.
După ce a fost internată într-un spital local pentru analize, Andreea a devenit bănuită a avea o tumoră și a f a fost trimisă la Oradea. Acolo, biopsia a confirmat diagnosticul.
Familia nu i-a spus Andreei de ce suferă, și, cu o ultimă speranță, s-au îndreptat spre Cluj, la oncologie, dar tinerei i s-a spus că merge la ORL. Aici, apropiații nu au mai avut de ales: i-au spus Andreei că are tumoră rinofaringiană.
Cerul s-a prăbușit peste Andreea. Pentru tânără, vestea s-a transformat într-un șoc teribil care a dărâmat-o psihic și sufletește. De atunci, mama nu o mai părăsește și, în Turcia urmează un tratament cu citostatice, după care va urma radioterapia.
Bani, însă, nu mai sunt. Nu mai au nimic de vândut și au nevoie de încă 20.000 de euro pentru continuarea și definitivarea tratamentului.
Acesta este motivul pentru care preentul articol face un apel către cei care își pot permite să doneze o sumă cât de mica, fiecare leu fiind acum vital pentru Andreea.
Altfel, șansele tinerei de a se însănătoși se vor reduce drastic. Gestul vostru este singurul care o poate ajuta pe Andreea. Detalii despre conturile unde puteți dona găsiți aici. Puteți salva un om, un suflet! Voi sunteți singura speranță a Andreei, îngerii ei păzitori…
Donează rapid prin ING, BT Pay sau Revolut la: 0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania, pentru: Andreea Bogdan
🛑Doneaza prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, pentru: Andreea Bogdan
🛑Doneaza prin firmă, redirecționeaza 20% din impozitul pe profit al firmei tale, aici: https://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza-20/
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural