O alta problema legata de acest joc este provocarea de a experimenta violul. Dar de cand trauma personala se afla in domeniul public? De ce sunt femeile cele care sunt puse in pozitia de victime? Ca femeie, ma simt violata prin existent acestui joc. Dar de cand violul a devenit mijloc de distractie sau forma de arta? Eu sustin lunga istorie japoneza in materie de expresie pornografica. Dar nu pot sa sustin o industrie care exploateaza trauma care este in mod direct idreptata impotriva femeilor”.
Voi ce parere aveti despre acest subiect? Astfel de jocuri sunt numite "hentai" si aproape toate au in prim-plan adolescente. Unele jocuri sunt extrem de violente, descriind in detaliu violuri si acte de tortura.
Un membru al Institutului de continut din Japonia a spus ca restrictionarea temelor jocurilor limiteaza libertatea de expresie: "Dupa parerea mea, povestea din RapeLay a mers prea departe, dar, daca cel care a conceput un joc vrea sa exprime ceva, un guvern sau o entitate publica nu ar trebui sa impuna limite".
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri