O alta problema legata de acest joc este provocarea de a experimenta violul. Dar de cand trauma personala se afla in domeniul public? De ce sunt femeile cele care sunt puse in pozitia de victime? Ca femeie, ma simt violata prin existent acestui joc. Dar de cand violul a devenit mijloc de distractie sau forma de arta? Eu sustin lunga istorie japoneza in materie de expresie pornografica. Dar nu pot sa sustin o industrie care exploateaza trauma care este in mod direct idreptata impotriva femeilor”.
Voi ce parere aveti despre acest subiect? Astfel de jocuri sunt numite "hentai" si aproape toate au in prim-plan adolescente. Unele jocuri sunt extrem de violente, descriind in detaliu violuri si acte de tortura.
Un membru al Institutului de continut din Japonia a spus ca restrictionarea temelor jocurilor limiteaza libertatea de expresie: "Dupa parerea mea, povestea din RapeLay a mers prea departe, dar, daca cel care a conceput un joc vrea sa exprime ceva, un guvern sau o entitate publica nu ar trebui sa impuna limite".
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice