IN ACEST ARTICOL:
�Prietenii mei prefera sa faca dragoste cu o femeie care le incita pasiunea pe mai multe niveluri, nu doar unul. Dar am ajuns sa fim conditionati, asemeni unor catei Pavlovieni�.

Un editorialist care scrie pentru site-ul GoodMenProject.com (Proiectul barbatilor buni) se revolta din cauza unei sectiuni promovate de catre Esquire - cea mai de notorietate revista pentru barbati. Sectiunea se intituleaza “Women we love” (Femei pe care le iubim) si sunt prezentate aici, profilurile “celor mai dorite femei” din show-biz. Tom Matlack observa un amanunt foarte interesant: barbatii de la Esquire “le iubesc” pe acele femei, majoritatea actrite si cantarete, doar pentru imaginea foarte sexy pe care acestea o afiseaza.

Eseul lui Tom Matlack este de fapt o analiza serioasa a modului in care industriile mediatice ii manipuleaza pe barbati. E clar, barbatii asemeni noua, se afla prinsi in plasa unei imagini despre lume, cu totul si cu totul falsa. Veti afla din cele ce urmeaza ca ceea ce iubesc cel mai tare barbatii la femei, nu este perfectiunea trupului lor.

De exemplu, spune Matlack, uitati-va la cele 8 femei aflate in topul celor mai iubite femei, promovate de catre Esquire, unde sunt portretizate: Kate Beckinsale, Megan Fox, Katy Perry, Christina Hendricks, Anna Tory, Angelina Jolie, Beau Garrett si Monica Bellucci. In fotografiile care corespund numelui fiecarei femei, doua dintre acestea apar tinandu-si un deget in gura, una dintre ele se afla intinsa in pat, intr-o ipostaza seducatore, alta poarta un tricou umed, iar alta are buzele deschise, in mod sugestiv. Dintre toate, doar poza Angelinei Jolie sugereaza un anume respect de sine (foto jos).

foto: the Goodmenproject.com, dupa topul realizat de Esquire.

Ce ar fi de iubit la aceste femei?, intreaba retoric, Tom Matlack. Fanteziile lor erotice? Sanii lor fabricati? Zambetele lor neastamparate? Sunt acestea lucrurile pe care le iubim cu adevarat cel mai mult la femei?!

Mai departe, editorialistul face referire la un articol foarte dezbatut, scris de catre Hanna Rosin pentru “The Atlantic” si care se numea “The End of Men” (Sfarsitul barbatilor), unde autoarea arata ca, pentru prima data in istorie femeile au depasit ca forta de munca barbatii in SUA si ca 3 femei versus 2 barbati intra la Facultate. Acest aspect fiind valabil si pentru Romania, aici, numarul absolventelor de facultate este mai mare decat cel al absolventilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri