August 2023 poate fi o lună magică pentru iubire, ea încheie ciclul energetic al verii. Dragostea de tine începe cu dragostea de mine într-o lună cu vibrația universală a lui 6!

1 August 2023 publicat în Spiritualitate 41 share-uri

Luna august 2023 reprezintă nu doar ultima lună de vară, cea care închide sezonul estival, și este echivalentă cu cea de-a 8-a lună din calendar, dar este și luna care înmagazinează într-un mod intens energia specială a cifrei 6 și vine la pachet cu o vibrație numerologică puternică și specială. Ea precede luna septembrie, prima lună de toamnă, și de aceea se consideră că închide ciclul energetic și numerologic al verii într-un mod magic, pregătind terenul pentru ca un nou tip de energie să îi ia locul.

Cu un simplu calcul numerologic, putem afla vibrația universală a lunii august 2023. Astfel, adunând cifra lunii pe care o avem în vedere (august, luna a 8-a) cu cifra anului în care ne aflăm (2023 = 2+ 0 + 2 + 3 = 7 ), prin procedeul reducției, vom obține cifra 6. 8 (luna august) + 7 (anul 2023) = 15. 15 = 1+5 = 6, prin urmare vibrația numerologică a lunii august 2023 este 6.

Intr-o lună cu o astfel de vibrație, a lui 6, suntem îndemnați să restabilim ordinea și armonia în viețile noastre, să lucrăm cu hărnicie și dedicare pentru a ne îmbunătăți viețile și a aduce în același timp un plus de stabilitate în ele. Nu este deloc momentul pentru haos căci 6 reprezintă totodată și numărul stabilității, chiar dacă relaxarea este mai mult decât necesară și în această lună căci lunile reci ne îndeamnă către introspecție, stagnare și hibernare, iar vara este momentul acțiunii.

August 2023 este momentul proprice pentru a ne planifica viața și a ne organiza astfel încât să obținem tot ceea ce ne dorim, având însă grijă să nu devenim prea rigizi și blocați în propriile strategii și planuri astfel încât să nu lăsăm loc și pentru flexibilitate, adaptarea din mers și oportunitățile care ne apar în cale deseori în mod inopinat. Putem planifica cu atenție o bună parte din activitățile, acțiunile și dorințele noastre, dar este important în același timp să rămânem deschiși schimbărilor și transformările, să nu devenim încăpățânați sau fixați asupra propriilor opinii și planuri, să fim conștienți că ne putem abate de la drumul și planurile noastre și reconfigura oricând traseul dacă circumstanțele o cer.

Foto: Bertold Werkmann /Shutterstock

Totodată, numărul 6 este asociat și cu vibrația iubirii și a iubirii necondiționate, cu unele conexiuni. De aceea, luna august 2023 poate avea ca teme centrale și vindecarea emoțională, teme ale protecției și ale iubirii necondiționate, dorința de a fi de ajutor și de a ne pune în serviciul celorlalți, energia căminului, a sentimentului de acasă și de apartenență la anume comunități sau grupuri, asumarea responsabilității unor alegeri și a unora care țin de familie și cei dragi. 6 este asociat însă și cu instinctul maternal, cu această energie protectoare, călăuzitoare și hrănitoare care este atât de aproape de energia perfecțiunii universale.

Avem tendința în această perioadă de a promova și implementa acest sentiment al apartenenței, de a hrăni spiritul acesta al comuniunii și uniunii cu ceilalți, creând armonie în jurul nostru și o energie blândă și gentilă, hrănitoare și regeneratoare, valorizand și prețuind enorm în același timp relațiile din viața noastră.

Totodată, 6 este extraordinar de creativ și potent deoarece combină de două ori energia lui 3 (3+3 = 6), o energie divină, creatoare și fecundă. Atunci când energia lui 6 este în joc, se dorește cultivarea unei vieți de familie pașnice și armonioase, se pune accent asupra aspectelor domestice și ale căminului, se dorește și se tânjește după o atmosferă de pace, liniște, fericire și mulțumire în căminul nostru, în acel loc fermecat care reprezintă pentru sufletul nostru oaza sa de pace, locul în care se regenerează și se reface. Ce anume trebuie să facem pentru a ne simți în siguranță, împăcați cu noi și cu cei din jur? – aceasta este una din întrebările-cheie ale lunii august 2023.

Atenție însă la modul în care gestionați această nevoie de a avea grijă și de a proteja membrii familiei și pe cei apropiați, precum și tendința de autosacrificiu. Nu o duceți la extrem și asigurați-vă că nu vă puneți pe un plan secundar pe termen lung căci vă puteți confrunta cu depresia, epuizarea, sentimentul de nemulțumire și de neglijență față de propria persoană. Dăruiți cu drag și cu inima deschisă din preaplinul inimii voastre, dar asigurați-vă în același timp că nu dăruiți cu totul bucăți din sufletul vostru care nu mai pot fi ulterior puse la loc. Nu dăruiți peste posibilitățile voastre de a dărui, nici nu vă transformați în niște martiri sau specialiști în arta autosacrificiului căci pot apărea niște frustrări greu de gestionat și reparat ulterior.

Acceptați ajutor și din partea celorlalți atunci când simțiți că nu mai puteți și nu ezitați să îl cereți. Cel mai important însă, păstrați-vă din timpul și energia voastră și pentru voi, pentru a vă implica în propriile vieți cu aceeași dăruire și iubire necondiționată pe care le revărsați și în viețile celorlalți. Se pot activa întâmplător anumite traume din trecut care necesită vindecare și o atenție sporită asupra lor, un grad înalt de conștientizare a propriilor răni.

Foto: Yuliia Hurzhos /Shutterstock

Energia lui 6 ne amintește să ne onorăm și propria persoană, să trăim frumos, dar nu doar de dragul altora, ci și pentru noi înșine. Este adevărat că o lună sub vibrația lui 6 poate fi și despre posibilitatea opțiunilor și responsabilitate și disciplină, dar este și despre manifestarea creativității și direcționarea energiei atât întru ajutorarea și sprijinirea celorlalți, dar și înspre beneficiul și evoluția propriei persoane. Suntem suma mediului înconjurător, dar să nu uităm că și noi putem influența la rândul nostru într-un procent covărșitor mediul din jurul nostru.

Dacă avem de luat decizii importante în perioada următoare și suntem nesiguri pe noi sau indeciși, este esențial să avem parte de încurajările și sprijinul familiei și al familiei noastre de bază fiindcă astfel putem evalua mai obiectiv și cu mai multă detașare anumite situații și lua, în consecință, și hotărâri lucide și pertinente, care să servească binelui propriu.

August 2023 poate aduce pentru cei single oportunități extraordinare de a se îndrăgosti, de a-și cunoaște sufletul pereche și chiar oportunități de căsătorie și de a întemeia o familie sau a lega o relație puternică și bine sudată.

Foto fr si main: fran_kie /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri