23 mai este ziua Lunii Pline în Săgetător – Luna tuturor posibilităților și a dorințelor împlinite! Cei care îndrăznesc câștigă lumea (pe cea proprie) și mai mult!

21 Mai 2024 publicat în Spiritualitate 66 share-uri

În frumoasa zi de 23 a lunii mai 2024, la ceas de amiază (ora 16:53, ora României), bolta cerească va fi luminată de o superbă Lună Plină. Este o Lună Plină specială, cu reverberații pe care le vom simți intens, și care se formează la 2 grade în semnul Săgetătorului.

Luna Plină creează un sextil cu Pluto în Vărsător și o opoziție cu Jupiter care la rândul său se va afla în sextil cu Neptun și în conjuncție cu Venus. O întreagă țesătură astrală se va crea cu ocazia acestei Luni pline în Săgetător, infuzandu-ne un pic cu magia sa.

Fiindcă avem parte de o Lună plină în Săgetător, un semn zodiacal deschis, care iubește să călătorească, să exploreze și să experimenteze, suntem încurajați din toate părțile să căutăm bucuria și toate emoțiile umane posibile în formele lor cele mai pure. Avem în mare de-a face cu o energie binevenită, creativă și binecuvântată, fiindcă aduce cu sine și mai mult optimism, un fel mai jucăuș și mai libertin de a vedea lucrurile și viața (nu este momentul să tratăm lucrurile cu prea mare gravitate și seriozitate în această perioadă, ci cu inima ușoară), cu mai multe deschidere și flexibilitate, cu o perspectivă mult mai abundentă, care se reflectă nu doar financiar, ci în toate domeniile vieții noastre.

Cu alte cuvinte, ne simțim mult mai bogați și mai “plini” în această perioadă, iar spiritul de aventură nu va lipsi nici el din viețile noastre.

Suntem avizi de cunoaștere, de experiențe, de evenimente, de a ne extinde orizonturile cât mai departe, de a ne împinge ușor propriile limite dincolo de ceea ce simțim că putem face, chiar de a munci altfel decât am făcut-o până acum sau de a încerca o nouă rută și în direcția profesională.

Foto: Eroshka /Shutterstock

Simțim puternic imboldul de a ne schimba contextele de viață, de a explora mai mult și alte posibilități, de a celebra viața sau de a ne afunda în cultură, de a ne angaja în noi studii sau de a ne îmbunătăți propria educație, de a învăța ceva nou, de a întreține într-un fel sau altul relația noastră cu străinătatea, de a călători fizic sau chiar cu gândul.

Viața nu trebuie să fie grea, dificilă și imposibilă, ci frumoasă, ușoară, jucăușă și distractivă, plină de momente frumoase – acesta este mesajul Lunii pline în Săgetător de pe 23 mai chiar și pentru acele situații sau conjuncturi în care ne simțim nesiguri, ezitanți sau plini de frici. De ce să ne tărâm în viață când putem să ne luăm și zborul la un moment dat? Luna plină în Săgetător a lunii mai ne oferă ocazia de a ne upgrada viața și de a face pași importanți pentru a evolua și a ieși din stagnare.

Veți vedea că, dacă aveți intenția de a vă depăși anumite limite și sunteți curajoși și determinați, universul însuși va va trimite mici semne, noroc și ajutoare semnificative pentru a vă sprijini în demersurile voastre și a vă confirma că da, sunteți pe drumul cel bun. Fiindcă Luna Plină în Săgetător creează și un aspect de trigon cu Neptun, visurile ne pot deveni realitate chiar și atunci când am încetat să mai credem în ele.

Important este să nu renunțăm din a visa și din a ne permite să ajungem mai departe, să ne lăsăm călăuziți de intuiția noastră, indiferent de ușile pe care trebuie să le închidem sau să le deschidem pentru a ne lăsa surprinși de măreția și spontanul vieții.

Pe de altă parte, ne explorăm anumite pasiuni pe care le credeam adormite sau latente sau facem lucruri care trezesc acel foc interior din noi, ne întâlnim cu prieteni sau cunoștințe în preajma cărora ne simțim bine, care ne fac să credem în noi înșine și că PUTEM orice chiar dacă pe moment pare că nu sau chiar nu suntem pregătiți pentru acel ceva în acel moment din timp și spațiu. Dar vom fi la un moment dat, chiar mai curând decât ne putem imagina!

Totodată, există o disponibilitate fără precedent de a ne depăși zona de confort și de siguranță de care am face bine să profităm. La fel, există și posibilitatea, prin aceste conjuncturi astrale deosebite, să ni se deschidă noi drumuri de viață și noi oportunități, să cunoaștem oameni noi sau să formăm legături noi care ne pot schimba contextele actuale de viață sau ne pot determina să le înțelegem mai bine.

Astrele ne invită să ieșim din zona de confort pe care o cunoaștem și să explorăm un pic și necunoscutul, cu toate bunele și relele pe care le-ar presupune acest pas. Ce posibilități nu am avut în vedere și ni se revela dintr-odată? Ce ne dorim să ni se întâmple și să manifestăm și ce anume din propria fire ne sabotează și ne pune piedici?

Totul poate fi cu putință dacă îndrăznim să părăsim cutia de siguranță, dar avântându-ne în necunoscut, bineînțeles cu mici măsuri de precauție și construindu-ne și încrederea că ne putem depăși micile fricile și neincrederi. Iar acolo unde simțim că nu putem, este întotdeauna bine să cerem ajutorul și sprijinul celor care sunt dispuși să ne susțină și să ne fie alături în devenirea și în zborul nostru.

Luna aceasta în Săgetător este și un moment al sincerității care ne invită să fim autentici și să nu denaturăm totuși realitatea sau propria personalitate, analizându-ne tiparele comportamentale, mecanismele și triggerele noastre emoționale așa cum sunt ele. Ce anume putem să depășim și ce nu? Până unde putem face compromisuri? Care ne sunt limitele emoționale? Care sunt acei sabotori care ne împiedică din a ne atinge potențialul nostru maxim și a ne simți împliniți cu adevărat?

Cumva, suntem încurajați să facem pace cu adevărul nostru, cu situațiile noastre curente și cu limitele noastre actuale, îndrăznind însă să visam că le putem depăși și că putem atinge mult mai mult decât știm și credem noi în momentul actual că putem atinge.

Foto fr si main: Rawpixel.com /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri