Portalul Leului din 2024 sau PORTALUL 8-8-8 este evenimentul cosmic al anului și își are apogeul în ziua de 8 AUGUST – Îți vindeci sufletul, îți vindeci viața! Semne divine și revelații la nivel înalt

6 August 2024 publicat în Spiritualitate 224 share-uri

Ziua de 8 august se apropie cu pași repezi și trebuie să îi acordăm acestei zile importanța care i se cuvine căci este cu adevărat una dintre cele mai speciale și puternice zile ale anului din punct de vedere numerologic. O aliniere magică, fără precedent, are loc în cosmos, iar tot ceea ce putem să facem este să creștem (spiritual)!

În preajma acestei zilei, în imensitatea cosmică se deschide preț de o secundă Portalul Leului, iar Soarele se aliniază cu steaua Sirius și cu Pământul. Portalul se deschide încă de la sfârșitul lunii iulie și ține până la jumătatea lunii august, însă pe 8 august are loc punctul culminant, când Soarele se află la 15 grade în semnul Leului.

Portalul 888 este un moment fabulos care ne oferă oportunități nebănuite de a ne dezvolta și a evolua, aducând cu sine în unele situații transformări și schimbări fără precedent, dar și posibilitatea de a ne conecta la înțelepciunea universală sau de a face salturi în conștiință.

Revelații și adevăruri pot ieși la iveală în preajma zilei de 8 august, iar unii dintre noi suntem ghidați în mod divin în unele situații care ne iau prin surprindere. Oricât am fi de prinși sau de dezamăgiți de unele situații, această poartă galactică care se deschide ne permite să renaștem spiritual, să ne ancorăm mai bine în energia vindecătoare a Mamei Pământ și să ne aliniem mai conștient cu sufletul nostru și cu dorințele lui. Ne putem simți mai inspirați în preajma deschiderii acestui portal, putem avea unele idei geniale sau salutare care par venite dintr-un moment de grație divină.

8 este vibrația regină a Portalului Leului și nu este deloc o coincidență faptul că aceste vibrații cosmice sunt reprezentate de cifra 8. Nu doar că acest portal are loc în ziua de 8 a lunii a 8-a din an (august), dar anul acesta vorbim și de un an universal 8 (2024 = an sub vibrația lui 8) și de aceea semnificația cifrei 8 este triplată, conferindu-se chiar o semnificația sacră (3 este numărul trinității). Triplu de 8 înseamnă binecuvântare, prosperitate, înțelepciune, încredere, forță interioară, echilibru, pace și umanitate. Numărul 8 întors invers este însuși simbolul infinitului, ciclul fără de sfârșit al creșterii, al reînnoirii și al transformării, fluxul și refluxul permanent al energiei și al existenței cosmice.

Foto: Imagine de Harald Matern de la Pixabay

Energia acestui portal este una de vibrație foarte înaltă, iar dacă ne simțim inspirați în aceste zile, avem premoniții, vise profetice sau legate de oameni dragi care au trecut în lumea de dincolo, să fim atenți la mesajele, semnele sau emoțiile pe care le primim prin intermediul viselor sau chiar al meditațiilor. Portalul 8:8 poate fi acea zi când visele poartă cu ele un mesaj, mult mai profund decât ne putem imagina. Unii dintre cei care au pierdut pe cineva drag se pot simți copleșiți de dor și de amintirea persoanei respective, dar este și această o cale de comunicare și telepatie între suflete aflate în dimensiuni diferite… Pe Pământ, dorul doare însă uneori, este formă sa de manifestare.

Aveți grijă și la ce vă doriți în aceste zile căci avem parte de o perioadă de expansiune, de trezire și conștientizare, de ancorare în posibilități infinite, iar manifestările, atunci când sunt aliniate cu nevoile adevărate ale sufletului, pot avea loc într-un mod accelerat. Leul, acest semn de foc, el însuși un semn al regalității și al curajului, amplifică această energie iluminatoare și intensă, ajutându-ne să ne revendicăm puterea personală și să fim noi înșine în starea noastră cea mai autentică, conectați la noi înșine și la cine suntem cu adevărat. Se crede că centrii de energie sunt și ei puternic activați în timpul acestui portal, dar chakra inimii este cea vizată în mod deosebit, la fel ca și cel de-al treilea ochi.

De aceea suferințe și răni mai vechi, familiale sau ancestrale, care se simt ca niște poveri pentru sufletele noastre, pot fi aduse din nou la lumină în preajma apogeului acestui portal, însă pentru a le elibera și pentru a ne ușura sufletele. Poate nu întâmplător ne aflăm în postul Adormirii Maicii Domnului. Spovedania poate fi unul din pașii care ne curăță sufletele și ne ajută să ne împăcăm cu noi înșine. Dacă cineva mai mare decât noi ne poate ierta, noi de ce să nu ne iertăm pe noi înșine?

Totodată, considerați acest portal ca pe un prilej de a ne ancora în noi oportunități și de a le primi cu inima deschisă, vindecându-ne de credințele limitative sau de orice blocaje și tipare care ne împiedicau din a ne conecta la multipotențialitatea noastră. Mai mult, intuiția poate deveni foarte puternică sub influența acestui portal și am face bine să ne lăsăm călăuziți de ea, fiind foarte atenți la ceea ce are să ne spună.

În numerologie, numărul 8 (în forma sa dublă sau triplă) este un simbol al infinitului, al abundenței, el reprezintă forța și echilibrul. Se consideră că sub puterea sa are loc activarea AND-ului și conștientizări importante, de aceea ne putem folosi de memoria celulară pentru a ne alinia ființa la liniștea, pacea și iubirea vindecătoare de care avem nevoie pentru a fi compleți.

Se spune că energiile cosmice curg mai liber pe Pământ în această perioadă și sunt mult amplificate, iar valul dintre tărâmul fizic și cel spiritual este mult mai subțire. Poarta care se deschide ne invită să pătrundem cu sufletul și cu mintea, chiar și pentru un timp scurt, în alte lumi. De aceea, este bine ca în această perioadă să ne ținem inima și mintea deschisă și să fim atenți la semnele care ni se oferă. Putem primi ghidare și iluminare de la divinitate în diverse forme.

Foto fr si main: Christina Georgieva /Shutterstock


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri